Varma talven merkki: Vapaalaskuviikonloppu lähestyy

Tällä viikolla aamut ovat olleet kirpeitä ja yöpakkanen on kuorruttanut matalat kasvit ohueen kuuravaippaansa. Talventuloa on siis ilmassa!

Yhtä varma talven merkki kuin syksyn ensimmäiset pakkasyöt ovat Vapaalaskuiltamat. Tai itse asiassa tänä vuonna kyseessä on kokonainen vapaalaskuviikonloppu torstaista 30.10. lauantaihin 1.11.

Viikonlopun päätapahtuma on tänä vuonnakin perjantai-illan Vapaalaskuiltamat Vanhalla ylioppilastalolla. Jo kuudetta kertaa järjestettävien iltamien ohjelma kehittyy vuosi vuodelta. Nyt Vanhalla on mahdollisuus tutustua ensi kauden uutuuksiin afterskin merkeissä jo kello 16 alkaen.

Iltamien ohjelmassa on jälleen laatuelokuvia, Nietos Photochallenge -kuvakisa, uutuuskamoja ja tietenkin yhdessäoloa. Mikäs sen parempaa kuin potkaista talvikausi käyntiin 1200 saman henkisen hiihtelijän kanssa!

Illan pääelokuvana esitetään naislaskijoiden tähdittämä Pure. Myös leffan laskijoita on Iltamissa mukana. Vapaalaskuiltamien koko ohjelmatarjontaan voit tutustua tästä.

 


Vapaalaskuetkoilla nähdään Jeremy Jonesin odotettu uutuusleffa Higher.

Vauhdikas viikonloppu starttaa jo torstaina

Varaslähdön vapaalaskuviikonloppuun voit ottaa jo torstaina 30.10. elokuvateatteri Andorrassa, missä isolle valkokankaalle pärähtää yksi talven odotetuimmista laskuleffoista, Jeremy Jonesin Higher. 

Leffan jälkeen ilta jatkuu yläkerran Corona-baarissa. Torstain Vapaalaskuetkojen ohjelman löydät täältä.

 


Chillailua Vapaalaskubrunssilla.

Eikä siinä vielä kaikki

Kun iltariennoista on selvitty, on hyvä vähän rauhoittua. Lauantaiaamuna vapaalaskukansa kokoontuu perinteiselle Vapaalaskubrunssille Vapaalaskuetkoilta tuttuun paikkaan, Coronan alakertaan, mutta tällä kertaa Dubrovnikin puolelle. 

Vapaalaskubrunssia säestää upea dj-saksofoni-duo Klaus Wing + Jarno Tikka. Tutustu brunssin herkulliseen "Vapaan laskun jälkeen uuteen nousuun osa 2" -menuun ja aikatauluun tästä.DJ Klaus Wing ja saksofonisti Jarno Tikka.


Tapahtumien liput ovat nyt myynnissä. Varmista paikkasi laskukauden parhaissa avajaisissa ja suuntaa tapahtumasivuille ostoksille

30.10.2014 Vapaalaskuetkot Coronassa ja Jeremy Jonesin Higher 

31.10.2014 Relaan, Pyhän ja Peak Performancen Vapaalaskuiltamat 

1.11.2014 Vapaalaskubrunssi Dubrovnikissa 

 

 

 

Käyttäjän Relaa kuva

Relaa

Elämä ulkona - Relaa netissä
Relaa
Käyttäjän Relaa kuva

Avoimen sarjan videokisa Nietos Photo Challengeen on avattu, kisaan ehtii lähettää videonsa 23.10. asti!

Lisätietoja: http://www.relaa.com/forum/lumi/52932

---------------------------------------
Elämä on ulkona. Relaa netissä.
---------------------------------------