VIIMA Kiteboarding vaihtaa omistajaa


Suomessa ja Tanskassa leijasurffauskursseja, leijahiihtokursseja ja majoitustoimintaa menestyksekkäästi pyörittänyt sekä Relaan Tuulesta temmattua -blogista tuttu VIIMA Kiteboarding vaihtaa omistajaa.

 "Viiden vuoden mittaisen, viimaisen hyvän taipaleen jälkeen lähdemme toteuttamaan yhtä pidemmän ajan haavetta uuden liiketoiminnan parissa Tanskassa, minne keskitämme jatkossa voimamme täysillä. VIIMA Kiteboardingin tarina jatkuu kuitenkin Suomessa uuden omistajan erittäin hyvissä käsissä", toteaa VIIMA Kiteboardingin perustaja Timo Nyman yrityksen tiedotteessa. Aivan kuten Relaa.com viime keväänä, myös VIIMA löysi uuden kodin Oulusta, kun Suomen liiketoiminnot myytiin Leijakoulu Lappikselle. "On ilo vastaanottaa vetovastuu viimaisesta toiminnasta Suomessa. VIIMA Kitekoulun opettajina Ylläksellä ja Helsingissä jatkaa osittain viime talvesta tuttuja, mutta myös uusia kasvoja. Omaksi tehtäväkseni jää hoitaa asioiden sujumista taustalla sekä auttaa talvisin Lapin kurssituksissa", kertoo VIIMA Kiteboardingin uusi omistaja ja kahta eri leijakoulubrändiä Suomessa nyt johtava Harri Rautava.Yhdessä Tanskan suosituimmista lomakeskittymistä, Hvide Sandessa, toiminut VIIMA Kite Bed&Breakfast -majoitus palvelee jo majoittujia uudella konseptilla ja nimellä Sea Lover’s Place. Tanskassa toimivan VIIMA Kitekoulun nimi ja konsepti muuttuu ensi kesäkaudelle.

Relaa toivottaa onnea ja menestystä Timolle ja Martalle Tanskaan sekä Harrille ja muulle Lappiksen porukalle Ouluun – molempien toiminnasta tullaan myös jatkossa raportoimaan tiivisti Relaassa.

Lue VIIMAN toisen perustajan Martan kaupan julkistamisen jälkeisiä tunnelmia Tuulesta temmattua -blogista.

Kuva & lähde: VIIMA Kiteboarding

Käyttäjän Samuli Pehkonen kuva

Samuli Pehkonen