Voita lisäpaikka vuoden 2016 Fjällräven Polariin

Vuoden 2016 Fjällräven Polar on 300 kilometrinen talviseikkailu läpi arktisen tundran kuljettaa osallistujat koiravaljakoin Norjan Signaldalenista aina Ruotsin Lapissa sijaitsevan Jukkasjärven metsiköihin saakka. Tapahtuman tarkoituksena on antaa tavallisille ihmisille mahdollisuus kokea talviretkeilyn hienoudet ja näyttää, että kuka tahansa oikeilla varusteilla ja tietämyksellä varustettu voi osallistua tähän elämänsä seikkailuun. Osallistujat varustetaan Fjällrävenin puolesta ja koulutetaan talviretkeilyn saloihin asiantuntijoiden toimesta ennen lähtöä eikä aiempaa kokemusta talviretkeilystä tai koiravaljakkoajelusta edellytetä.

Suomesta tapahtumaan valittiin kaksi osallistujaa jo joulukuussa, mutta vielä yhdellä innokkaalla on mahdollisuus päästä mukaan tälle ikimuistoiselle seikkailulle. Extrapaikkoja on jaossa yhteensä 5 ja niistä voi kisata viidessä Fjällrävenin brändimyymälässä - Oslossa, Amsterdamissa, Tukholmassa, Kööpenhaminassa ja Helsingissä. Kussakin myymälässä on siis jaossa yksi paikka. Helsingin kilpailu järjestetään Fjällräven Brand Cornerissa, joka sijaitsee Yrjönkadun Partioaitassa Helsingissä.

Kilpailu alkaa maanantaina 18.1.2016 Instagram-haasteella. Osallistujan tulee kuvauttaa itsensä Yrjönkadun Partioaitan Brand Cornerissa sijaitsevan kisakuvan edessä, ladata kuva Instagramiin kertoa kuvan yhteydessä perustelut siitä, miksi juuri hänen tulisi päästä mukaan Fjällräven Polariin. Kuvalle tulee kerätä "tykkäyksiä" Instagramissa. Ladatut kuvat ajetaan viralliselle Fjällräven Polar-sivustolle www.fjallravenpolar.com, josta kilpailijoita voi haasteen aikana seurata. Instagram- kisa jatkuu 7.2. asti, jonka jälkeen kolme eniten tykkäyksiä saanutta, sekä kaksi raadin valitsemaa kilpailijaa (yhteensä viisi kilpailijaa) pääsee lauantaina 13.2.2016 Helsingin Yrjönkadun Partioaitassa järjestettävään loppukilpailuun. Loppukilpailussa osallistujat kisaavat keskenään ja voittaja saa paikan huhtikuun 2016 Fjällräven Polariin.

Relaa toivoo, että joku yhteisömme jäsenistä nappaa paikan tälle seikkailulle, sillä kyseessä on takuulla unohtumaton kokemus.

Lue lisää osoitteesta www.fjallravenpolar.com/instore

Käyttäjän Relaa kuva

Relaa

Elämä ulkona - Relaa netissä