Vuoden lyhäri -kisan finaalipaikoista käynnissä kova kamppailu


 

Suomen paras lyhäri 2015 -kilpailun karsintavaihe päättyy tänään torstaina kello 20.00 Suomen aikaa - tarkasta hetkestä vastaa kilpailun järjestäjien tietokoneet ja ruutukaappaukset.

Kilpailun on ollut käynnissä kahden päivän ajan ja taistelu on käynyt kovana. Tällä hetkellä ääniä on annettu huimasti, jo yli 900 kertaa.

Viisi lyhäriä kamppailee tasaväkisimmin neljän elokuvan finaalipaikoista.

Jussi Hynnisen Mind Game on kerännyt jo 147 ääntä, mutta seuraavat neljä tulevat hämmästyttävän lähekkäin toisiinsa nähden. GMC Picturesin The Choices (137 ääntä), Pekka Pakkasen The Mountain (136), Kaakaolla -blogin White Winter (136) ja Pasi Lampisen 35+-vuotiaan jäbän seikkailut (130) ovat vain seitsemän äänen sisällä toisiinsa nähden, kun viimeinen karsintapäivä on käynnistymässä.

Seuraavaksi suosituimmalla, Juha Halosen Huippupäivällä, on jo kaulaa viiden jengiin, sillä se on kerännyt artikkelin kirjoitushetkellä 53 ääntä.

 

Kilpailussa huippupalkinnot ja äänestys Vapaalaskuiltamien Juhlasalissa

Suomen paras lyhäri -kilpailun finaali taistellaan Vanhalla ylioppilastalolla Vapaalaskuiltamissa ensi viikon perjantaina. Lyhärifinaali järjestetään Juhlasalissa kymmenen jälkeen, jolloin juhlijat kokoontuvat Juhlasalin ison valkokankaan äärelle. Kilpailussa on hyvät palkinnot, sillä voittaja pääsee valitsemaan Peak Performancen 900 euron Heli Gravity -laskuasun, Pyhän 500 euron arvoisen viikonloppuloman sekä Scandinavian Outdoorin 400 euron arvoisen lahjakortin väliltä. 

 

Äänestykseen pääset täältä. 

 

Onnea kaikille ehdokkaille viimeiseen päivään!

 

Vapaalaskuiltamien ennakkolipunmyynti täällä.

Arttu Muukkonen