Siskojen kevätpöhinöitä: Erätulilla-ohjelmassa Peltsin kanssa, käsivarressa hiihtovaelluksella, uintitekniikkatreenejä ja tulevia reissusuunnitelmia!

Mahtava aurinkokevät! Kerrotaanpa mitä kaikkea me Siskot ollaan puuhailtu tänä keväänä: helmikuussa Jenni ja minä pääsimme Peltsin ja Juhan kanssa pariksi päiväksi Liesjärven kansallispuistoon kertomaan Siskoista Erätulilla-ohjelman kuvauksiin. 

Kiitos ohjelman, meitä Siskoja on jo 128! Maaliskuussa esitetty Erätulilla-ohjelma innosti mukaan noin 40 uutta Siskoa ympäri Suomea! Kuvauksissa etsimme lodjun, temppuilimme myrskyssä kaatuneiden puiden rungoilla ja kävelimme mm. kauniille Kyynäränharjulle. Yövyimme Hyypiön kämpällä, joka on kaunis vuokratupa Kyynäränharjun tuntumassa. Ilta sujui hyvässä seurassa avokadopastaa puuhaillen ja saunoen. Mahtava reissu! 

 

Pääsiäisen tienoilla 3 Siskosta pakkasivat ahkiot ja tunturisukset ja kävivät uhmaamassa tuulta Käsivarren erämaa-alueella hiihtovaeltaen. Kulkijoita ei kuulemma paljoa ollut, mutta heidän kohtaamansa kulkijat olivatkin sitäkin mielenkiintoisempia.

Helsingissä ollaan tänä keväänä aloitettu 5 Siskon voimin uintitekniikkatreenit. Opettajaksi sain houkuteltua ystäväni, kellä on kilpauintitausta. En olisi ikinä uskonut, että oikeaoppinen rintauintikin voi olla näin vaikeaa ja tehokas treeni.
Helsingissä on lisäksi Siskot käyneet mm. keskuspuistossa maastopyöräilemässä ja Sipoonkorvessa unilla.

Meitä Siskoja alkaa olla jo niin hyvin ympäri Suomea, että esim. Oulun seudun Siskot järkkäilevät tapaamista Hailuotoon ja joukko Jyväskylän Siskoja tapaavat toisensa melonta-/saunaillassa Päijänteellä. Upeaa, kun ryhmä toimii haaveitteni mukaisesti luoden iloa ja yhteisöllisyyttä.

Siskojen tulevia reissuja tälle kesälle:

toukokuu: Teijon retkeilyalueelle retki sekä Oravareitin melontaretki
kesäkuu: Herajärven kierros, Koli 
elokuu: Lofootit sekä jäätikkö- ja alppikiipeilykurssi Narvikissa

Siskot keräävät myös parhaillaan kahtakin joukkuetta Venlojen viestiin. Kesäreissujakin tulee vielä varmasti lisää. We rock!

-Tea

Psst.

"I want to do to you what spring does with the cherry trees"
-Pablo Neruda 

 

   

Käyttäjän TeaT kuva

TeaT