Avokanoottimelonta tutuksi -tapahtuma 8.-9.9.2018

Avokanoottimelonta tutuksi -tapahtuma 8.-9.9.2018

Onko sinulla mökillä vähälle käytölle jäänyt avokanootti? Haluatko varmuutta kanoottiretken melontaan? Arveluttavatko tuuli ja aallot?

Avokanoottimelonta tutuksi -tapahtumassa kokeneet kouluttajamme opastavat sinut harrastuksen alkuun ja auttavat sinua löytämään sujuvamman, varmemman ja turvallisemman melontatekniikan.

Lauantaina 8.9. ohjelmassa on 1,5 tunnin koulutuspajoja eri teemoilla, kanoottimelonnan alkeista retkimelonnassa tarvittaviin tekniikoihin ja olosuhteiden salliessa myös tuulessa ja aallokossa melontaan.

Sunnuntaina teemme 10-20 km yhteisretken jonnekin pääkaupunkiseudun monista melontakohteista. Retkikohde päätetään tapahtuman yhteydessä sääolosuhteiden mukaan.

Aiempaa melontakokemusta avokanootilla ei tarvitse olla, mutta jonkinlainen melontakokemus vaikkapa kajakilla tai SUP-laudalla on avuksi. Ei haittaa, vaikka et kuuluisi melontaseuraan tai latuyhdistykseen, kaikki ovat tervetulleita. Uimataito on ainoa pääsyvaatimus. 

Huoltajan seurassa osallistumaan pääsevät myös lapset n. 12 ikävuodesta ylöspäin. Mukaan voi tulla kaksikolla tai yksiköllä. 

Kanootteja ja muita varusteita on mahdoolista vuokrata myös paikan päällä.

Tapahtuman hinta on 30€ / hlö. Osallistumismaksu kattaa opetuksen ja opastuksen molempina päivinä. Kanootin vuokra on noin 20€ / viikonloppu. Huom! Maksu käteisellä.

Paikkana on Espoon Eskimoiden ranta, Rullaniementie 8, Espoo.

Kouluttajina toimivat Harri Hype'n, Maare Heinikoski, Tomi Kallio-Könnö, Ilkka Salmi ja Kari Hellström. 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot tästä linkistä:
https://www.suomisport.fi/…/dcedd4e8-b3ca-4fa4-89c9-84fe320…

 

Suomen Melonta-...