Aarrejahti

Tiistai, 6. lokakuu 2015
Suomi

Suosittu Aarrejahti järjestetään taas jokaisella Partioaitan myymäläpaikkakunnalla: Pääkaupunkiseutu, Turku, Tampere, Hämeenlinna, Lahti Jyväskylä, Kuopio, Oulu sekä Saariselkä.

Aarrejahti on hauska ulkoilutapahtuma, joka sopii niin vanhoille kuin nuorille. Piilotamme 35 kätköä, aarretta, myymäläpaikkakunnillemme. Aarteiden koordinaatit merkitsemme karttaan ja julkaisemme ne tiistaina 6.10. klo 18:00 kampanjasivulla partioaitta.fi/aarrejahti sekä Facebookissa.

Kaikki voivat voittaa! Kätkölle kannattaa lähteä vaikka sinne ei ehtisikään ensimmäisenä. Jokainen kätkö pitää sisällään ohjeet arvontaan osallistumiseen. Palkintona on Partioaitan lahjakortteja. Arvontaan voi osallistua aina sunnuntaihin 11.10. saakka. Kätköllä voit siis käydä koko viikon aika silloin kuin se sinulle parhaiten sopii.

Kätkössä on myös lisäksi aarre, joka sisältää ulkoiluun ja retkeilyyn liittyviä tuotteita yhteistyökumppaneiltamme sekä 20 euron lahjakortin Partioaittaan. Kätkön ensimmäinen löytäjä saa pitää arteen itsellään. Löytäjän on ilmoitettava löydöstään meille, jolloin aktivoimme lahjakortin ja merkitsemme aarteen löydetyksi. Tarkemmat ohjeet löytyvät kätköstä.

Joidenkin kätköjen yhteydessä on myös tarjolla pientä purtavaa. Tervetuloa mukaan Aarrejahtiin!

Suomen Latu järjestää Maunulan majalla Helsingissä geokätköilykoulutusta halukkaille. Maunulan majan lähiympäristöön on piilotettuna 3 aarretta. Tarjolla on myös Blå Band -retkiruokien maistelua. Mukaan saa myös oman Blå Band -pussin (50 ensimmäistä). Maunulan maja sijaitsee osoitteessa Metsäläntie 9, katso tarkemmin Suomen Ladun sivuilta.

Foorumit: