Alppihiihdon ohjaajakurssi (taso 1) Rukalla, Alpine Ski Instructor Level 1 Course at Ruka in Autumn 2017

Lauantai, 11. marraskuu 2017 - Sunnuntai, 19. marraskuu 2017
Rukatunturi
Rukankyläntie

Alppihiihdon ohjaajakurssi (entinen 1- kurssi) keskittyy hiihdonopetuksen perusteisiin ja omien taitojen kehittämiseen sekä aloittelijoiden/lasten ohjaamiseen. Kurssilaisilta edellytetään hyvää peruslaskutaitoa kaikissa olosuhteissa, sekä kiinnostusta opetustyötä kohtaan. Kurssin käyneellä on valmiudet toimia hiihdonohjaajana hiihtokeskuksissa.

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto järjestää alppihiihdon ohjaajakurssin yhteistyössä Kuusamo-opiston, Suomen hiihdonopettajat ry (SHOry) ja Rukan hiihtokoulun kanssa. Koulutus on ensimmäinen osa kansainvälistä ISIA-standardit täyttävää hiihdonopettajan koulutusjärjestelmää. Kts. lisätiedot Koulutusjärjestelmä - Suomen Hiihdonopettajat ry

Sisältö:

* Alppihiihdon opetusohjelma
* Omat rinnelasku- ja opetustaidot
* Freestylen alkeet
* Opetusoppi
* Opetus- ja oppimisympäristöt
* Opetusharjoitukset (arvioitava)
* Lasten hiihtokoulu
* Maastohiihto (vapaan välineet) alppilajien taitopohjan kehittäjänä
* Taito- ja teoriatestit

Kurssi on yhdeksän päivän mittainen ja se sisältää teorialuentoja ja harjoituksia. Kurssin suorittaminen edellyttää kokopäiväistä (aamusta iltaan) osallistumista. Osallistujille lähetetään tarkempi päiväkohtainen ohjelma ennen kurssin aloitusta. Kurssin pääkieli on englanti, mikäli ilmoittautuneista yksikin on vieraskielinen.

Kurssin hinta on 500 € sisältäen opetuksen ja mahdollisen kurssimateriaalin. Lisäksi mahdollisia opiskelijakohtaisia lisäpalveluita omakustanteisesti neuvottelemillamme erityishinnoilla: hissilippu, majoitus, lounaat. Osallistujat vastaavat itse vakuutuksista.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 30.9.2017 http://www.pohjois-pohjanmaankesayliopisto.fi/fi/alppihiihdon-ohjaajakur... sekä koulutussuunnittelija Hanne Palosaarelta, puh. 0400 175 657 tai hanne.palosaari@kuusamo.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä vapaita paikkoja voi kysyä suoraan Hanne Palosaarelta. Kurssille mahtuu 12 osallistujaa.

Paikka: 
Geolocation
Foorumit: