Alppikerhon Randohiihtotekniikkakurssi

Sunnuntai, 15. helmikuu 2015
Porvoo
Kokonniemen hiihtokeskus

Kaipaako rando/ski mountaineering/backcountry-tekniikkasi tarkistusta? Vai oletko vasta harrastuksesi alkumetreillä? Tule harjoittelemaan lapinkäännöksiä ja laskemisen tekniikoita hiihdonopettaja Fredrik Aspön ohjauksessa hallitussa ympäristössä.

Ajankohta: 15.2.2015 kello 17.30–20.00 Kokonniemen hiihtokeskuksessa Porvoossa

Kurssi aloitetaan Kokonniemen hiihtokeskuksen kahvilassa, jossa käydään lyhyesti läpi teoriaa. Tämän jälkeen siirrymme rinteeseen harjoittelemaan lapinkäännöksiä (kick turn). Alaspäin tullessa kokeilemme hyppykäänöksiä, sekä erilaisia tekniikoita hallita jyrkkiä ja tiukkoja paikkoja. Kurssi suoritetaan laskettelurinteessä, varsinaisten aukioloaikojen ulkopuolella. Osallistujat vastaavat itse vakuutuksistaan (Alppikerhon vakuutus ei kata randoilua).

Tarvittavat omat varusteet: sukset, monot, nousukarvat ja sauvat. Mikäli omistat suksiraudat, voit ottaa ne mukaan. Lämpimästi vaatetta, syötävää ja juotavaa jos tarvitset. Kahvila palvelee kello 18 asti.

 

Hinta 58€ Alppikerhon jäseniltä. Ilmoittautuminen ja maksu Alppikerhon verkkokaupassa (holvi.com).
Jos jäsenyys pelottaa, ota yhteyttä kurssit@alppikerho.fi niin voidaan neuvotella jokin ei-jäsen-hinta, mikäli paikkoja on vielä vapaana.

 

Foorumit: