Avovesiopaskurssi

Perjantai, 10. elokuu 2018 - Sunnuntai, 12. elokuu 2018
Nauvo, Parainen

Suomen Melontakouluttajat Ry järjestää avovesiopaskurssin elokuussa 2018. Kurssi toteutetaan Suomen Melontakouluttajat Ry:n järjestelmän mukaisesti.

Kurssin lähtö- ja paluupaikkana toimii Nauvo, joten kurssin toimintaympäristö sijaitsee keskellä Suomen kauneimpia melontavesiä. Nauvoon on matkaa Turusta noin 60 km ja Helsingistä n. 200 km. Nauvoon on toimivat lauttayhteydet, sekä julkisia kulkuneuvoja saapumiselle löytyy myös.

Kurssin vastuukouluttajat:
Juhani Vainio, melontakouluttaja (SMK)
Valtteri Welin, melontakouluttajakokelas (SMK)

Vaatimukset kurssille:

Toiminut melontaohjaajana vähintään 1 vuoden ja 100 h, suunnitellut ja johtanut vähintään kaksi 3 vrk:n retkeä (tai koulutusleiriä), toimintaselvitys, hyvä melontataito kajakilla tai avokanootilla.
http://suomenmelontakouluttajat.fi/data/documents/SMK-Koulutusrunko-20170302.pdf

Kurssi sisältää avovesiosion, joten kurssin hyväksytysti suorittanut saa avovesiopaspätevyydet. Vaatimuksissa mainittuja asioita voi täydentää kurssin jälkeen. Melontataitotesti 2 suoritetaan kurssin aikana (sisältää avovesiosuuden).
http://suomenmelontakouluttajat.fi/data/documents/SMK-Taitotesti-2-20170302.pdf

Hinta:
199€ / osallistuja
99€ / osallistuja *
*SUOMEN MELONTAKOULUTTAJIEN JÄSENET

Kurssi sisältää koulutuksen ja materiaalin. Koulutus on retkimuotoinen. Mahdollisesta vuokrakalustosta kannattaa sopia erikseen. Kysy lisää: suomen.melontakouluttajat@gmail.com

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:
suomen.melontakouluttajat@gmail.com
Valtteri Welin, puh. +358 503200949

Paikka: 
Geolocation
Foorumit: