Bridge (from WAFA to WFR) eräensiapu jatko

Maanantai, 18. marraskuu 2019 - Torstai, 21. marraskuu 2019
Vierumäen urheiluopisto, Vierumäki

Outward Bound Finland on tehnyt yhteistyötä Wilderness Medical Associates®kanssa vuodesta 1999 järjestäen kansainvälisiä eräensiapukursseja eri puolilla Suomea.

 Koulutuksen kuvaus ja tavoitteet

 

Bridge (from WAFA to WFR) on eräensiavun jatkokurssi, joka on suunniteltu retkeilijöille, outdoor-alalla toimiville henkilöille tai riskialttiissa ympäristöissä työskenteleville henkilölle, jotka toimivat olosuhteissa, jonne avun saanti voi olla vaikeaa. Kurssi keskittyy eräensiavun lisäksi kriittiseen -ja johtajuusajatteluun. Kurssilla voit päivittää WAFA-sertifikaattisi Wilderness First Responder tasolle neljässä päivässä sekä päivittää oman WFR-sertifikaattisi ajan tasalle.

 

Kouluttajilla on terveydenhuoltoalan ammattilaisen pätevyys sekä laaja ja monipuolinen kokemus eri pelastusorganisaatioista ja eräolosuhteissa toimimisesta. Opetustuntien määrä kurssilla on 38 tuntia ja koulutukseen kuuluu myös varsinaisen opetuksen ulkopuolella tehtäviä ryhmä -ja yksilötöitä. Kurssin läpäisyn vaatimuksena on 100% osallistuminen opetukseen ja kurssin  lopputentin hyväksytysti suorittaneet saavat WFR-todistuksen sekä WFR-kortin, joka on tunnettu ja tunnettu maailmanlaajuisesti. Kurssikielenä on englanti ja kaikki materiaalit ovat englanniksi.

  Kurssin hinta

 

Paketti A

Sisältää opetuksen ja oppimateriaalit sekä lounaat ja
päivälliset. Ruoat tulolounaasta – viimeisen päivän lounaaseen.
Ei sisällä majoitusta.

450 €/hlö 

 

Paketti B

Sisältää opetuksen ja oppimateriaalit, majoituksen
aamiaisella sekä lounaat ja päivälliset. Ruoat tulolounaasta – viimeisen
päivän lounaaseen.

Hinta 560€/hlö

 

 

Ilmoittautumiset ja tiedustelut

 

Täytä ilmoittautumislomake ja lähetä sitova ilmoittautumisesi 1.10.2019 mennessä.

 

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä otatko A vai B paketin sekä tarvitsetko lisäyötä ennen kurssia (49€/yö). Koulutuksen toteutuminen, joka edellyttää minimimäärän ilmoittautuneita, varmistuu viimeisenä ilmoittautumispäivänä. Jokaiselle ilmoittautuneelle lähetetään lisätietoja viimeisen sitovan ilmoittautumispäivän jälkeen tarvittavista varusteista sekä ajo-ohjeet kurssipaikalle.

 

Mikäli sinulla herää kysymyksiä kurssista, olethan yhteydessä; toimisto@outwardbound.fi, +358 40 505 0355

Foorumit: