Eräensiapukurssit

Torstai, 12. lokakuu 2017 - Sunnuntai, 15. lokakuu 2017
Vierumäki

Wilderness Advanced First Aid -eräensiapukurssit

 

1-4.10.2017 @ Kruunupyy

6-9.10.201 @ Pyhätunturi

12-15.10.2017 @ Vierumäki 

 

Osaatko toimia, jos retkikaverillesi tai ryhmällesi sattuu jotain ja lähin apu on kaukana?

 

Wilderness Advanced First Aid eli WAFA on eräensiapukurssi, joka on suunniteltu outdoor alalla toimiville henkilöille ja retkeilijöille. WAFA sopii henkilöille, jotka toimivat olosuhteissa, jonne avun saanti voi olla vaikeaa. Eräensiapukoulutus eroaa suuresti tavanomaisesta ensiapukoulutuksesta ja muista kursseista, jotka keskittyvät kaupunkimiljööhön. Tällä kurssilla opetetaan, kuinka toimia hätätilanteissa, kun sairaala- ja pelastuspalvelut eivät ole lähellä. Kurssin tavoitteena on antaa valmiudet toimia EA-tilanteissa, jolloin avun saanti saattaa kestää tunteja tai jopa päiviä. Kurssin lopussa on tentti, jonka hyväksytysti suorittaneet saavat WMA- todistuksen sekä WAFA-kortin, joka on tunnettu ja tunnustettu laajasti sekä Suomessa että eri puolilla maailmalla. Kurssikielenä on englanti ja kaikki materiaalit ovat englanniksi.

 

Hinta WAFA Kruunupyy ja Pyhätunturi

385€ / hlö. Sisältää opetuksen ja oppimateriaalit (kaksi kirjaa) EI sisällä majoitusta tai ruokailua.

Hinta WAFA Vierumäki

Paketti A ilman majoitusta: 410€/hlö Paketti B majoituksella: 510€/hlö 

Sisältää opetuksen ja oppimateriaalit (kaksi kirjaa) sekä lounaan ja päivällisen. Ruoat tulolounaasta - viimeisen päivän lounaaseen.

 

WAFA kurssin suorittanut voi jatkokouluttaa itsensä Wilderness First Responderiksi tai päivittää olemassa olevan WFR-korttinsa Bridge-kurssilla 16–19.10.2017 Vierumäellä.

 

Kursseille tulee hakea 3.9.2017 mennessä.

Lisätietoa:

www.outwardbound.fi/kurssit-ja-koulutukset/ensiapu

toimisto@outwardbound.fi

040-5050355

 

Outward Bound Finland on tehnyt yhteistyötä Wilderness Medical Associates® kanssa vuodesta 1999 järjestäen kansainvälisiä eräensiapukursseja eri puolilla Suomea. www.wildmed.com

 

Foorumit: