Himos Trail- polkujuoksuelämys 2019

Perjantai, 23. elokuu 2019 - Lauantai, 24. elokuu 2019
Jämsä
Länsi- Himoksentie, 42100 Jämsä

Himos Trail on matalan kynnyksen polkujuoksutapahtuma, joka haluaa tarjota upean polkujuoksuelämyksen kaiken tasoisille ja ikäisille luonnossaliikkujille. Reitit on suunniteltu näyttämään kaikki Himoksen alueen parhaat puolet – ja niitä tosiaan riittää! Käytössä on pienimmät ja kauneimmat polut, visuaalisesti upeimmat paikat sekä parhaimmat näköalat unohtamatta koskemattomia maastonosia ja upeita soita.

Himos Trail tarjoaa sopivan haasteen jokaiseen makuun ja kuntotasoon. Perjantaina kisapäivän päätähtinä häärivät lapset Himos Kids-sarjassa. Lauantaina tarjolla on portaattomana kynnyksenä polkujuoksuun toimiva Himos Easy, puhtaaseen nautintoon tähtäävä Himos Enjoy, itsensä Himoksen nousuissa haastaville kiltimpi Himos Challenge tai brutaalimpi Himos Extreme sekä suunnittelupähkinää tarjoavat ja tiimihenkeä mittaavat Himos Team Spirit sekä Himos Team Race. Vaeltajat ja sauvakävelijät pääsevät nauttimaan samoille reiteille Himos Vaelluksella. Muksulapalvelun avulla perheille on tehty helpoksi saapua polkujuoksutapahtumaan koko perheen voimin kaikki liikkuvat periaatteella. Kirsikkana kakun päällä Himos Trail tarjoaa ultramatkan polkujuoksuun addiktoituneille. Himos Double-Extreme haastaa nousujen ja teknisten polkujen myötä kaikella tavalla, mutta myös tarjoaa turvaa ensikertalaisella runsaan ja tiheän toimitsijamääränsä avulla.

Viikonlopun polkujuoksuelämystä tukee Himos Trailin kattava oheispalvelutarjonta. Tapahtuman yhteistyökumppanit Himoksessa tarjoavat monipuolista ja edullista majoituspalvelua sekä polkujuoksijoiden tarpeisiin räätälöityjä ruokailuita. Kisatorin kauppiaat ilahduttavat kisatarjouksin ja viikonlopun kruunaa tutustuminen Himoksen AfterSki-tunnelmaan live-esiintyjän vauhdittamana!

Ilmoittautuminen ja lisäinfoa löydät täältä!

Foorumit: