Jäätikkökurssi vapaalaskijoille ja vuorilla liikkujille

Sunnuntai, 28. tammikuu 2018
Helsinki

 

Hinta: 159 € / henkilö ( sis. 24% alv)

Ilmoittaudu mukaan kurssille www.adventurepartners.fi

 Ohjelma:

Jäätikkötaitoja vapaalaskijoille on tiivis kokonaisuus, jonka aikana harjoitellaan jäätiköllä itsenäisesti toimittaessa tarvittavia tietoja ja taitoja.  

Kurssin aikana opit köysistössä liikkumisen perusteet, laskeutumaan ja nousemaan köyttä myöten, lumi- ja jäävarmistusten asentamista ja keskeisimmät taljaustekniikat.  

 Tekniikoita harjoitellaan laskijan näkökulmasta eli minimivarusteilla esimerkiksi suksia, lumilapiota ja reppua varmistuksina käyttäen. 

Tavoitteena on, että kurssin käynyt henkilö pystyy toimimaan turvallisesti helpoissa jäätikköolosuhteissa ja selviytymään yksinkertaisista ongelmatilanteista.   

Kurssin sisältö on suunniteltu siten, että se soveltuu hyvin taitojen käytännön harjoitteluun ja kertaukseen myös aiemmin vastaavalla kurssilla käyneille. Jos olet lähdössä reissuun, jossa tarvitset jäätiköllä liikkumisen taitoja, mutta sinulla ei ole mahdollisuutta osallistua koko viikon kestävälle jäätikkökurssille, tämä on hyvä intensiivinen vaihtoehto sinulle. 

Järjestämme kursseja myös joustavasti kiinnostuksen mukaan - jos kurssia ei ole aikataulutettu tai kurssiajankohta ei sovi niin ilmoittaudu kiinnostuneeksi, otamme yhteyttä kun seuraava kurssi järjestetään.       
                  

Foorumilinkki: 
menot
Foorumit: