Johdatus arktiseen hiihtovaeltamiseen

Lauantai, 17. tammikuu 2015 - Sunnuntai, 18. tammikuu 2015
Iso-Syöte, Pudasjärvi

 Lähde mukaan Ankarille avotuntureille!

Johdatus arktiseen hiihtovaeltamiseen -kurssi avaa ladun talviseen luontoon ja arktisille lakeuksille.

Kaksipäiväinen kurssi alkaa teoriapaketilla, jota seuraa yön yli kestävä harjoitusretki. Retkellä yövymme teltoissa samaan tapaan kuin arktisilla hiihtovaelluksilla ja retkikunnissa. Kurssin pääpaino on tekniikoihin, välineisiin ja rutiineihin tutustumisessa käytännön harjoittelun kautta. Samalla pääset tutustumaan samanhenkisiin ihmisiin ja tuleviin vaelluskavereihisi.

Kenelle?

Kaikille talvivaeltamisesta kiinnostuneille: Haaveiletpa sitten hiihtäväsi Haltille, halki Grönlannin tai jotain siltä väliltä.

Osallistujilta ei edellytetä aiempaa retkeilykokemusta. Mutta kurssilla tarvitaan kohtalaista fyysistä kuntoa, seikkailumieltä, säähän sopivaa talvivaatetusta, lämmintä makuupussia, makuualustaa ja hiihtovälineitä (myös latusuksilla pärjää). Tarvittavia varusteita on myös mahdollista vuokrata rajatusti. Osallistujan tulee olla täysi-ikäinen. Alle 18-vuotiaat ovat tervetulleita täysi-ikäisen holhoojan seurassa.

Hinta: 190 eur

Hinta sisältää: opetusmateriaalin, opastuksen sekä harjoitusvaelluksella käytettävän ahkion, teltan ja keitinlaatikon keittimineen sekä yhteisen erikoisvarustuksen.

Ilmoittautumiset kotisivujen kautta!

Foorumit: