Koskimelonnan ABC

Lauantai, 5. kesäkuu 2021 - Sunnuntai, 6. kesäkuu 2021
Ahvio, Kymijoki

Haluatko oppia harrastamaan koskimelontaa itsenäisesti helpossa koskissa ja virtaavissa vesissä? Koskimelonnan peruskurssilla harjoittelemme henkilökohtaisia melontataitoja, koskimelonnan perustekniikoita ja turvallisuutta. Koskimelonta on erinomaista harjoittelua kajakin hallintaan – koskimelontatekniikasta saat mainiot eväät myös muuhun melontaan.  Kurssilla hyödynnetään elämyspedagogisia ohjausmenetelmiä ja se on tarkoitettu kaikille melonnasta kiinnostuneille.

Osallistuaksesi kurssille sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta koskimelonnasta mutta olet melonut aiemmin, kaatanut kajakin veteen ja poistunut kajakista onnistuneesti.

 

Hinta

185€ / henkilö

Hinta sisältää koulutuksen ja majoittumismahdollisuuden Ahvion koululla lattiamajoituksella tai telttamajoituksella koulun pihalla sekä koskikaluston sitä tarvitseville. Ruoat ja matkat eivät kuulu hintaan. Jokainen kurssille ilmoittautunut vastaa omista henkilökohtaisista varusteistaan.

Koskikalusto sisältää: koskikajakin, melan, aukkopeitteen, melontaliivin, kypärän ja turvallisuusvälineet.

Huomioimme kursseilla mahdollisesti voimassa olevat henkilömääriä koskevat rajoitukset ja seuraamme COVID 19 -tilanteen kehittymistä tehden tarvittaessa muutoksia toimintaamme

 

Ilmoittautuminen

 

Täytä ilmoittautumislomake nettisivuiltamme www.outwardbound.fi  ja lähetä sitova ilmoittautumisesi 20.5.2021 mennessä. Ilmoitathan ilmoittautumislomakkeen viimeiseen osioon mikäli et tarvitse koskikalustoa lainaksi.

 

Tiedustelut

 

toimisto@outwardbound.fi, +358 40 505 0355

Kurssin toteutuminen, joka edellyttää minimimäärän ilmoittautuneita, varmistuu viimeisenä ilmoittautumispäivänä. Jokaiselle ilmoittautuneelle lähetetään lisätietoja viimeisenä sitovana ilmoittautumispäivänä tarvittavista varusteista sekä ajo-ohjeet kurssin aloituspaikalle.

Outward Bound Finland ry tulee pidättämään oikeuden ohjaajien, kouluttajien ja kurssipaikkojen vaihtamiseen.

Foorumit: