Naisten kesken takamaastossa

Torstai, 8. huhtikuu 2021 - Sunnuntai, 11. huhtikuu 2021
Pallastunturi

 

 

Naisten kesken takamaastossa vapaalaskuleirit Pallaksen takamaastossa  järjestetään Hanurila Adventure Lodgellamme. Teemme päiväretkiä lodgeltamme käsin jotta saamme olosuhteet huomioiden valita jokaiselle päivälle parhaan mahdollisen mäen laskettavaksi. Teemme reitin suunnittelua seuraavalle päivälle aina iltaisin yhdessä. Retkille mahtuu mukaan 6 osallistujaa. Lämpimästi tervetuloa!

Jos sinulla ei ole autoa käytössä, ei hätää. Olet siltikin tervetullut mukaan. Pakettiin kuuluu yhteiskuljetus Hanurilaan Leviltä 11.3./8.4. klo 16. Jos tulet aamulennolla, tässä on hyvä mahdollisuus laskea Levillä rinteessä päivä ja hakea laskutuntumaa ennen takamaastoon siirtymistä. Tiedustele tästäkin lisää, olemme miettineet logistiikan valmiiksi.

Lähtöpäivänä yhteiskuljetus järjestetään niin ikään Leville hiihtopäivän jälkeen.  Lisäpalveluna myös kuljetus rautatieasemalta tai lentoasemalta on mahdollinen. Olethan yhteydessä kun olet varaamassa lentoa/junaa, niin varmistetaan että pääsemme hakemaan. Kuljetukset hiihtopäivien aikana kuuluvat pakettiin. Eli autoa et tarvitse leirin aikana.  Kokoonnumme 11.3./8.4.  klo 17 alkaen Hanurila Lodgelle.  Tapahtuma sisältää kolme täyttä hiihtopäivää Pallaksen, Keimiön ja Ylläksen tuntureissa. 14.3./11.4. hiihtopäivän jälkeen ohjelma päättyy.

Reissu on tarkoitettu matalan kynnyksen tapahtumaksi ja sopii loistavasti myös sinulle joka olet vastikaan hankkinut randohiihtovarusteet tai ehkäpä käynyt joskus lumiturvallisuuskurssin ja offaritekniikkakurssinkin mutta kynnys itsenäiseen tekemiseen on vielä korkea. Kaipaat ehkä opastusta ja treeniä randohiihtovarusteiden sekä turvallisen nousu- ja laskulinjan valinnan kanssa. Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä haluat kannustusta hiihtoon ja loistavaa hiihtoseuraa takamaastoon. Etenemme hiihtopäivinä ryhmän taitotaso huomioiden, ja tilanteen mukaan jakaudumme kahteen ryhmään. Tavoitteena nautiskella Lapin tuntureista naisporukalla.

Suunnittelemme yhdessä iltaisin seuraavan päivän hiihtoretken joten saat hyvää oppia turvallisen nousu- ja laskureitin suunnitteluun. Majoitumme takamaastossa Hanurilassa vuoristomajatyyliin naisten kesken. Osana reissun ohjelmaa, suunnittelemme ruokailut, ja kokkaamme yhdessä.  Nautimme luonnon rauhasta, hyvästä ruuasta ja erityisesti Lapin tuntureista niin ylämäessä, alamäessä kuin tasamaallakin hiihtäen.

Hinta: 690 eur (sis. alv)

Varausmaksu 300 euroa maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, ja loppumaksusta saat laskun myöhemmin, maksu kuukausi ennen reissua.

Hinta sisältää:
-Majoituksen 3:ksi yöksi Uudessa Hanurila Adventure Lodgessa Jerisjärvellä

-Yhteiskuljetuksen tulopäivänä Leviltä Hanurilaan ja lähtöpäivänä Leville-Yhteiskuljetuksen hiihtopäivien aikana

-Tunturilapin takamaastot hyvin tuntevan kokeneen ja innostavan oppaan Elinan sekä matkanjohtaja Teijan reissun ajaksi. Tämä naistiimi tekee reissusta varmasti ikimuistoisen

-Paljon oppia turvallisen vapaalaskureitin suunnittelusta sekä tietoa lumiturvallisuudesta

-3 opastettua hiintopäivää. Iltaisin reitin suunnittelua ja mukavaa vapaamuotoista illanviettoa naisporukalla: Saunomista, ruoanlaittoa ja jurttasauna elämyksenä

-Lumiturvallisuusvarusteet lainaksi retken ajaksi

Hinta ei sisällä:
– Vakuutusta
– Lento- tai junalippua Kittilään tai Kolariin
– Ruokaostoksia. Teemme ruokaostokset yhdessä ja jaamme kustannukset reissun aikana osallistujien kesken
– Mahdollisia lounaita, kahveja hotelleilla hiihtopäivien aikana Pallaksella tai Jerisjärvellä

 

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:

https://adventurepartners.fi/product/naisten-kesken-takamaastossa/

Foorumit: