Päämääränä Etelänapa - ja hyvä elämä (Timo Polari)

Tiistai, 8. marraskuu 2016
Helsinki
Yrjönkatu 36

8.11.2016 klo 20 Partioaitta Yrjönkadun myymälässä. 25 vuoden aikana Timo Polari on vaeltanut maailman vuoripoluilla, napaseuduilla ja erämaissa: mm. Etelämantereella, arktisilla seuduilla, Alpeilla, Skandien tuntureilla, Kalifornian helteisillä takamailla sekä Euroopan kulttuuripyhätöillä.

Vuonna 1997 Polari selviytyi ainoana elossa kahden ystävänsä hengen vaatineesta vaellusonnettomuudesta. Neljä vuotta myöhemmin hän toteutti 10-vuotisen unelmansa ja hiihti etelänavalle. Luento valottaa, mitä seikkailija on vuosien aikana nähnyt, kokenut ja oivaltanut - ihmisestä, elämästä, maailmasta.

Polarin luennossa yhdistyvät kiehtovalla tavalla henkinen ja fyysinen voima sekä kauneus, viisaus ja elämän ainutkertaisuuden oivaltaminen. Audiovisuaalisesti ja sisällöllisesti upea esitys on koskettava, viihdyttävä, ravisteleva ja innostava. Seikkailun lisäksi kyse on olemassaolon merkitysten etsinnästä.

Kommentteja ja palautteita Timon pitämistä illoista:

”Vaikuttavin puheenvuoro ehkä koskaan missään, huhhuh!”

”Jatka Timo samaan malliin, harvassa on nykypäivänä ne ihmiset jotka oikeasti pystyvät liikuttamaan ajatuksillaan.”

”Allekirjoittanut oli aivan mykistynyt esityksesi jälkeen!”

”Paras kuulemani luento. Aloitan uuden elämän!”

"Timo Polarin esitys on yksi mielenkiintoisimmista koskaan kuulemistani - ja 40 vuoden aikana olen kuullut aika monta esitystä! Polari yhdistää hyvin omaperäisellä tavalla henkisen ja fyysisen voiman sekä humanismin, viisauden ja kauneuden."
- Kari Uusikylä, kasvatustieteiden professori, emeritus

Klubi-illassa arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken 100 euron lahjakortti!

Paikka: Partioaitta Yrjönkatu, Yrjönkatu 36, Helsinki
Aika: 8.11.2016 klo 20-21.30

Tervetuloa mukaan!

Klubi-ilta on 365 Klubin jäsenille. Partioaitta 365 Klubi on aktiivinen yhteisö kaikille suomalaisille ulkoilijoille. Se tarjoaa jokaiselle jotakin, olit sitten lähimetsän 'tutkimusmatkailija' tai kokeneempi seikkailija. Jäsenenä pääset mukaan mielenkiintoisiin tapahtumiin kuten klubi-iltoihin ja saat ulkoilmaihmisten elämäntapalehden kotiisi postitettuna kolme kertaa vuodessa - veloituksetta. Tervetuloa tutustumaan 365 Klubiin, teemme yhdessä myös hyvää tässä erilaisessa yhteisössä! Lue lisää ja liity mukaan ilmaiseen klubiin: http://www.partioaitta.fi/365klubi

Paikka: 
Geolocation
Foorumit: