Pallaksen vapaalaskuleiri

Perjantai, 5. maaliskuu 2021 - Sunnuntai, 7. maaliskuu 2021
Pallastunturi

 

Pallaksen vapaalaskuleiri järjestetään 5.3.- 7.3.2021. Kolmen päivän mittainen kokonaisuus sisältää:

Skinnailua ja laskettelua Pallaksen takamaastoissa. Ammattitaitoisen paikallisoppaamme johdolla pääsemme laskemaan varmasti parasta lunta mitä Pallaksen keroilla tai lähituntureilla (Keimiö, Lommol, Sammal ja Ylläksen tunturit) on tarjolla.

Turvallisen reitin suunnittelu kartalla ja maastossa, kännykkä tai GPS paikantamisen apuna

Yhdessä päiväretkien suunnittelua ja toteutusta

Opetuksellisia klinikoita lumiturvallisuuden perusteista hiihtopäivien lomassa maastossa

Lumiturvallisuusvarusteiden käyttöharjoituksia maastossa

Pallaksen vapaalaskuleiri sopii sinulle, joka haluat päästä laskemaan ammattitaitoisen oppaan johdolla ja saada päivien aikana oppia vapaalaskijalle tärkeistä taidoista. Opit liikkumaan turvallisemmin maastossa ja tekemään perusteltuja päätöksiä takamaastossa huomioiden olosuhteet. Koulutus on suunnattu harrastustoiminnassaan oppia tarvitseville.

Ennakkotiedot:

Laskutaito (alppi, telemark tai lauta): pystyy laskemaan keskivaikeita rinteitä tai omaa jonkin verran kokemusta laskemisesta hoidettujen rinteiden ulkopuolella.

Varusteet:

– Vaellushiihtoon tarvittavat välineet (sukset, monot, vaellussiteet, nousukarvat – lumilautailijalla splitboard ja nousukarvat tai lumikengät ja teleskooppisauvat)

– Lumiturvallisuusvarusteet (lumivyörylähetin, lapio, sondi, saat AP:lta lainaan retken ajaksi jos et omista vielä omia)
ole yhteydessä etukäteen, jos tarvitset apua varusteiden kanssa, autamme mielellämme

– Sään mukainen vaatetus, taukotakki, reppu, termos, vesipullo, evästä

– Aurinkolasit, aurinkosuoja, laskettelulasit

– Laskettelukypärä

– Jos on, niin ota mukaan myös: kompassi ja korkeusmittarikello

– Muistiinpanovälineet

Hintaan ei sisälly majoitusta, ruokailuja tai hissilippuja. Tarjoamme 4-7.3.2021 kurssin osallistujille myös majoitusta vuoristomajatyyliin Jerisjärven adventure lodgellamme, jossa teoriaosuudet järjestetään.

Majoitus on kurssilaisille kurssiviikon ajan 65 eur/hlö/ yö sisältäen aamiaisen ja kurssipäivinä kuljetuksen kurssipaikalle ja takaisin majapaikkaan. Lisäyö mahdollinen myös kurssin jälkeen. Tarjoamme myös kurssilaisille yhteiskuljetusta lentokentältä ja lentokentälle ( 30 eur / hlö) . Paikkoja on rajoitetusti.

Pallaksella kurssipäivinä voidaan säästä riippuen käyttää hissejä muutaman yksittäisen nousun verran. Kurssille mahtuu mukaan 8 osallistujaa.

 

Hinta: 3 pv kurssin hinta 390€ (sis.alv)

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:

https://adventurepartners.fi/product/lumiturvallisuuskurssi-lumiturvallisuuden-peruskurssi-finlav-lumiturvallisuus-1-pallaksella/

 

 

Foorumit: