Speedriding

Torstai, 1. tammikuu 2015
_

Tänä vuonna pääsee kokeilemaan ja opettelemaan speedridingia suomalaisten opettamana, minä (Antti) ja Janne Saikko pidetään koulutusta suomessa pohjoisen hiihtokeskuksissa. Koulutukseen voi osallista myös ulkomailla esimerkiksi: Ranskan reissu 10-31.1.2015, hupellukset ym. 

Tutustumaan pääset lainakamoilla ja pidempiin koulutuksiin / reissulle kamat voi myös vuorkata tai ostaa. Uudet speedriding kamat maksavat noin 1500e ja käytettyjäkin liikkuu runsaasti markkinoilla. 

Suomessa lajia pääsee testailemaan ja opettelemaan ohjatusti useammassa hiihtokeskuksessa. Alkukaudesta on mahdollista pitää useampi pitkä viikonloppu koulutusta lajista kiinnostuneille. Ideana on että kun liitimen käsittely ja perusasiat on opittu täällä, pääsee isoilla vuorilla heti lentämään eikä kuluta ensimmäistä lomaviikkoaan perusjuttujen opetteluun. Myöskään säät eivät vuorilla aina ole niin suotuisat alkeiden opettelulle, mikä taas tarkoittaa välipäiviä. 

10-31.1.2015 pidetään "perinteinen" Ranskan alpeille Val d'Isèreen suuntautuva reissu jossa voi olla viikon, kaks tai kolme. Viikon reissu kustantaa noin tonnin, kahden viikon reissu puolitoista. Eli tässä on hyvä vaihtoehto printeiselle lomareissulle ja alppikylissä riittää menoa myös viihdepuolta hakeville. 

Mikäli haluat osallistua Hupellukselle ja laskemisen lisäksi oppia uuden lajin on se täysin mahdollista. Tsekkaa hupellusviikot ja kysy mahdollisuudesta kurssin lisää! www.hupellus.net ja www.taivashupellus.com 

Linkki facebook eventtiin: www.facebook.com/events/882141421796015/?fref=ts 
Pari videota vuoden 2013 ja 2014 ranskan reissuilta
 www.youtube.com/watch?v=pAW0CpnSWpI 
 www.youtube.com/watch?v=yCVQ6u8U0b4 

Jos kiinnostuit, älä epäröi ottaa yhteyttä! 

Janne Saikko 
Puhelin: +358 50 486 9248 
E-mail: info@vaihtoehtohypyt.fi 

Antti Pendikainen 
Puhelin: 044 274 6445 
E-mail: antti.pendikainen@gmail.com

Foorumit: