Top Tur - laskuvaelluksen perusteet naisille 13-17.3.2017, Norja

Maanantai, 13. maaliskuu 2017 - Perjantai, 17. maaliskuu 2017
Romsdal, Norja

Top Tur - laskuvaelluksen perusteet naisille

 

Outward Bound Finland järjestää Top Tur - laskuvaelluksen perusteet kurssin naisille. Kurssi on upea mahdollisuus kehittää niin itseään kuin lumiturvallisuustaitojaan. Kurssi on tarkoitettu naisille, jotka haluavat oppia suunnittelemaan ja toteuttamaan omia laskuretkiä itsenäisesti. Kurssi antaa turvallisen pohjan ottaa tärkeät ensiaskeleet itsenäiseksi vapaalaskijaksi.

 

  • AIKA: 13-17.3.2017 + matkustuspäivät
  • PAIKKA: ROMSDAL, NORJA
  • PÄÄOHJAAJA: URPU HAPUOJA
  • RYHMÄKOKO:5-8 HLÖÄ
  • HINTA: 590€

 KURSSIN TEEMAT: Kiipeämis- ja laskutekniikatKartan käyttö ja reittivalinta
Vyörytietous, lumivyöryvaroituksien /-tiedotuksien käyttöVyörypelastus
Maaston muotojen tunnistaminen
Lumi ja sää
Ihmiset vuorilla ja turvallisuusajatteluPäätöksenteko vuoristo-olosuhteissa 

Jokaisena päivänä menemme vuorelle ja teemme topturin. Päivät ovat noin 8 h. Opettaminen tapahtuu retkillä sekä ylös- että alaspäin mentäessä. Päivien aiheet ja teemat rakentuvat toistensa päälle ja toistamme monia tärkeitä asioita useampaan kertaan. Kysymyksille on aina tilaa!

VASTUUOHJAAJA

Urpu Hapuoja. Urpu on kotoisin Iistä Oulun pohjoispuolelta. Hän muutti Norjaan vuonna 1996 ja opiskeli Trondheimin yliopistossa filosofiaa, liikuntaa ja psykologiaa. Vapaa-aika sujui melonnan, kiipeilyn ja suksitouhujen parissa. Rakkaus vuoriin sai Urpun aloittamaan opinnot kansainväliseksi UIAGM / IFMGA / IVBV vuoristo-oppaaksi. Norjassa koulutuksen järjestää NORTIND (Norske tindevegledere). Tällä hetkellä Urpu on aspirantti opas ja valmistuu ensimmäiseksi suomalaiseksi naisvuoristo-oppaaksi. 

ILMOITTAUTUMINEN JA ENNAKKOMAKSU

Ilmoittautumiset 12.2.2017 mennessä. Ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla ennakkomaksu 150€, joka lähetetään laskulla ilmoittautuneille.

Ilmoittaudu kurssille

LISÄTIETOA

www.outwardbound.fi/kurssit-ja-koulutukset/kurssi-ja-koulutuskalenteri-2017/top-tur-laskuvaelluksen-perusteet-naisille 

Blogi viime vuoden kurssilta:

www.outwardbound.fi/blogit/kurssikertomuksia/top-tur-naisten-laskuvaelluksen-perusteet-kurssikokemus 

 

Outward Bound?

Outward Bound Finland ry on elämyspedagogiikan ja kokemuksellisen oppimisen asiantuntija Suomessa ja osa kansainvälistä Outward Bound -liikettä. OBF ry on Opetus- ja kulttuuriministeriön tukeman nuorisotyönpalvelujärjestö. www.outwardbound.fi 

Foorumit: