Vaarojen Maraton

Sunnuntai, 6. lokakuu 2019
Koli
Kolin kansallispuisto

Kolin kansallispuistossa ja sen naapurimaastoissa juostava tapahtuma on kasvanut vuoden 2006 kokeilusta Suomen  polkujuoksun merkkitapahtumaksi, jonka ainutlaatuinen yhteishenki jokaisen polkujuoksijan pitää joskus kokea.

Kisareitti mukailee Herajärven Kierrosta, joka yhdistää pohjoiskarjalaiset järvimaisemat, suuret korkeuserot sekä paikoin teknisesti haastavat polut. Etukäteen vatsanpohjaa kutkuttelevat kuuluisa Ryläyksen nousu, Mäkrävaara ja loppunousu Pielisen rannasta Kolin laelle.

Lokakuussa sääolot voivat olla vaativat, mutta parhaimmillaan tarjolla on huikean hieno ruska. 42,5 km:n Vaarojen Maraton on BUFF® Trail Tourin finaali, josta on tarjolla korotetut pisteet. 130 km:n ultramatka päättää Ultra Trail Tour Finlandin.

Molempien kiertueiden yhteiskisan palkintojenjako tapahtuu Vaarojen Maratonin iltajuhlassa. Muita matkoja ovat 13,5 km ja 65 km. 

Ilmoittautuminen tapahtuu toukokuussa 2018. Tapahtumassa on matkakohtaiset osanottajakiintiöt. Jos ilmoittautuneita on enemmän kuin paikkoja, osallistumisoikeudet arvotaan.

Lisätietoa tapahtumasta

 

 

Foorumit: