Ostetaan Look Pivot 12 GW tai 14 GW 95 mm stoppareilla.

Tarjoa!

Ostan lumiturvallisuussetin sis. piippari, lapio ja sondi. Esim. Piippareista Ortovox Zoom+ tai 3+, mutta myös muut merkit ja mallit kiinnostaa. Hintaa setillä max. 200e. Myös lumivyöryreppuja saa ehdottaa jos haluat sopuhinnalla repustasi eroon. Yhteydenotot tekstiviestillä 0504357471, en katso relaa -yksityisviestejä koskaan.

Hakusessa tilavahko ja laadukas kotateltta. Myös mahdolliset pohjakankaat ja sisäteltat sekä kaminat kiinnostavat jos vain teltta löytyy ensin

Ostan splittisetin vapaalaskua aloittelevalle 179cm pitkälle laskijalle. Tarjoa:)

Haluan ostaa hyväkuntoisen fjällrävenin teltan. Esim Skule rs 2. Lisäksi olen kiinnostunut Akka rs 2-3 malleista ja muista fjällrävenin tunnelimallin teltoista.
Tarjoa yvnä. Teltta saa olla vähäkin kunhan on hyväkuntoinen ja hyvin hoidettu. Hinnoittelu käytön/iän ja kunnon mukaisesti.

En ole kiinnostunut kupoleista ym. ei-tunneleista.

Haluan ostaa hyväkuntoisen toppaliivin. Esim. Haglöfs essens mimic (koko l). Muutkin laadukkaat ulkoiluvaatevalmistajat huomioidaan, esim. Rab ym.
Täyte nykyaikaista keinokuitua tai laadukasta untuvaa.
Tarjoa.

Hakusessa olisi kaverille Salomonin vanhempaan Quest sarjaan sopivat touring/randopohjapalat. Kuva monoista täällä https://photos.app.goo.gl/3mzbazjCTeiLSksH6 vissiin vuodelta 2013. Varmaan voi ostaa koko mononkin jos on vastaavanlainen salomoni, hyvä ja halpa 25.5 em. pohjilla.

Haussa hyväkuntoiset Fjällrävenin Hybrid Lappland-housut koossa 48 ja väri vihreä. Voi tarjota myös muita Fjällrävenin pöksyjä esim. Vidda pro.

Ostetaan noin 160-170cm pitkät 95-105mm leveät vapaalaskusukset rando(pinni) siteellä. Tarjotkaa rohkeasti

Haluan ostaa primuksen alutech/titech kattilat. Kova-anodisoitu ja pinnoittamaton malli. Uutena tai hyväkuntoinen käytetty.

Ostetaan huonokuntoiset jääraudat. Tulee muuhun käyttöön, kunhan pysyvät jalassa. Tarvittaessa vaikka jeesusteipillä.

Mitat: leveys 38cm, korkeus 33cm, syvyys 13cm

Ostetaan randoside kokoa S (ei tekki) tytölle. Jos kiinni lyhyissä suksissa (140-150) niin ok.

Ostan lutu setin sisältäen piipparin, sondin ja lapion.

Ei tarvi olla siteitä.

Haluaisin ostaa perushyvän teltan retkeilyharrastuksen aloittamiseen. Yhden tai kahden henkilön, siedettävän painoinen. Käyttö pyöräretket yms lähiretkeily Etelä-Suomeen painottuen, eli kaikista äärimmäisimpiin olosuhteisiin ei ole ainakaan toistaiseksi menoa. Budjetti n. 250e.

Yhteys sähköpostilla, kiitos! Noudan pääkaupunkiseudulta.

Hei!

Jos jollakulla on ylimääräisenä 188 Corvus Freebirdit niin kiinnostais.

Tarjouksia mielellään postilla kuvan kanssa.

Terve! Ostaisin käytetyt tai uudet nousukarvat, kaikenkuntoiset otetaan huomioon. Pituudella ja leveydellä ei ole niin väliä, kunha pituus on yli 170cm.

Ostan hyväkuntoisen Akka rs -teltan.
Tarjoa.

Ostan Optimus Hiker+ -retkikeittimen.

Ostetaan kuivapuku merimelontaan. Koko 173 cm / 75 kg, eli noin naisten L / miesten M. Mielellään vessaluukku tai pukeutuminen haaroista. Saa olla käytön jälkiä, tarvita uusia mansetteja, tms., mutta älä tarjoa halpispukua. Yhteydenotot mieluiten tekstiviestillä. Soittaakin saa, mutten työpäivän aikana pysty vastaamaan puhelimeen.

Sivut