Ostetaan toimiva ja hyvässä kunnossa oleva lumiturvallisuussetti. Piippari mielellään Black Diamond Recon, Mammut Barryvox tai Arvan, mutta muutkin käy!

Hakusessa yksi tai kaksi kpl 4 vuodenajan ilmatäytteisiä makuualustoja. Mieluiten thermarest tai exped, muitakin "kunnon" merkkejä voi tarjota.
Tarjoa viestillä jos löytyy ylimääräisenä.

Ostetaan randomonot tech-pohjilla. Erityisesti Salomonin MTN S/labit kiinnostaa. Muitakin vastaavia voi tarjoilla. Koko 27,5.

Menin joululomalla sopimaan kaupat minun jokapaikan suksista ja nyt sitten Vantaalle tuli kunnolla lunta ensimmäistä kertaa pitkään aikaan.
Hakusessa ois joku about 100mm leveä twin tyyppinen rinteeseenkin sopiva freeride suksi. Ainaki Nordica Enforcer, Faction CT 2.0, Atomic Bent Chetler 100 kiinnostaa.
Ajateltu budjetti olis 200€ mutta ei mitenkään kiveen hakattu. Joku mielenkiintoinen pari halvalla tai vaikka joku kalliimpikin setti vois innostaa (varsinkin jos karvat ja shiftit).

Vähintään lauta + siteet.
Mielellään myös skinit ja sauvat yms. tarpeellinen jos myynnissä on.

Ostetaan selkäpanssari lasketteluun, mielellään pehmeä malli. Laskijan pituus 175 cm, vaatekoko yleensä miesten S/naisten L. Yhteydenotot mieluiten txt.

Säätyvät laskettelusauvat aukeavilla/irtoavilla remmeillä. Säätövaraa pitäisi löytyä 105-125 cm hujakoin. Edullisesti saa tarjota myös turvaremmillisiä 110 cm keppejä rinteeseen. Yhteydenotot mieluiten txt.

Varsinkin runko ehjä, linkut sun muut ei niin tarkkaa

Ostetaan kamojen roudaukseen reilun kokonen (joku 100 litranen) duffel kassi. Saa olla kulumaa, mutta mielellään vielä siistissä/puhtaassa kunnossa. Tarjoa kuvan kera!

Ostan pitkävartiset (ainakin puoleen sääreen) t-tossut/mononsuojat koon 43 NNN-BC monoihin. Erityisesti rovaniemeläisen t-tossu-firman tuote kiinnostaa.

Jos olisi niin hyvä tuuri ja jollain lojuu ylimääräisenä Oakley splicen linssi tai linssejä olisin kiinnostunut ostamaan. Erityisesti kiinnostaa clearit tai hi alkuset linssit. Eli huonoon säähän olis tarkoitus löytää sopivat linssit!

Hakusessa hyväkuntoiset Line Blendit. Mitä uudemmat sen parempi.

Tarjoa!

Olisin kiinnostunut atomic vantage 79-84 suksista.Jos joku raaskii luopua tuollaisista niin ottakaa yhteyttä.

Ostetaan backcountry/allmountain lumilauta. Pelkkä dekki ilman siteitä käy myös, pienet naarmut ja kolhut ei haittaa.

Ostetaan/vaihdetaan keveät sukset randoiluun. Pituus 170-180cm. Laskukuntoiset. Voi tarjota myös ilman siteitä.

Vaihdossa olisi tarjota ok kuntoiset Salomon qst 105 188cm sukset.

-Ville Karvonen
P.044-3746763

Ostan hyväkuntoisen, kohtuullisen painoisen untuvamakuupussin (esim. Marmot Ouray tai vastaava). Käyttäjän pituus 166cm, comfort noin -15. Tarjoa yksityisviestillä.

Löytyisikö kellään atriksia pituudelta 175-180? Siteet löytyy.
Tarjoa 045 8776559

Hakusessa laavu tai loue, hieman isompaa mallia saisi olla..
Tarjoa.

Ostetaan Silvretta 500 siteet koossa S. Voi tarjota myös M ja L kokoja niin lyhennän itse. Voin ostaa myös suksien kanssa kimpassa.

Hyväkuntoiset miesten Haglöfs Vassi 2 housut haussa. Kokoa M. Voit tarjota myös koko pukua

Ostetaan 2 henkilön tentsile teltta (esim. Connect malli). Tarjoa!

Sivut