Keskustelut ja Puoti huollossa ke ja to klo 21-23

Relaan Keskustelujen ja Myydään sekä Ostetaan palstojen tietokanta siirretään uudelle entistä tehokkaammalle tietokantapalvelimelle. Tietokantojen siirto toteutetaan kahdessa vaiheessa ke 28.12 ja to 29.12. Molempina päivänä toimenpide ajoitetaan iltaan klo 21 alkaen. Siirtotöiden aikana Keskustelut ja Ostetaan sekä Myydään palstat ovat poissa käytöstä.

Relaan Keskusteluissa on Suomen suurin määrä ulkoiluaiheista tietoa ja keskustelua. Tietokanta onkin muodostunut satojen megatavujen kokoiseksi.  Suuri tietokanta teknisesti vanhalla tietokantapalvelimella on riski. Relaan Keskustelujen ja palstojen tietokanta on ollut lähellä hajoamista useita kertoja ja erilaiset tietokantavirheet ovat yleistyneet.

Uudemman tietokantapalvelimen avulla pyritään lisäämään Relaan Keskustelujen ja Puodin palstojen toimintavarmuutta.  Samalla paranee esim. tietoturva.

Uuden  tietokantajärjestelmän myötä päästään myös jatkamaan syksyllä 2011 aloitettujen Relaa.comin uudistusten suunnittelua. Vuoden 2012 aikana Puoti ja Keskustelut tullaan uudistamaan teknisesti aikaisempaa toimintavarmemmiksi ja helppokäyttöisemmiksi. Vanha tietokantajärjestelmä ei enää mahdollistanut Keskustelujen ja Puodin kattavaa uudistamista.

Relaan Artikkelit ja Blogit ovat luettavissa huoltojen aikana. Myös Relaan Facebook päivystää huollon aikana ja mahdollistaa keskustelun ulkoiluaiheista huoltotoimenpiteiden aikana.

http://www.relaa.com/keskustelu/index.php?topic=38704.0
Käyttäjän Relaa kuva

Relaa

Elämä ulkona - Relaa netissä