Uuden Relaan ensimmäinen aamu - kehitystyö jatkuu, jee!

... ja savun hälvennyttyä tarkastimme kytkennät. Hyvältä näyttää, internet ei räjähtänyt eikä merkittäviä henkilövahinkoja tullut - tästä on siis hyvää jatkaa Relaa.comin kehittämistä.

Kiitos kaikille palautetta tarjoilleille, artikkeleita Facebookissa jakaneille ja foorumikeskusteluun osallistuneille! Tekijöitä ilahduttaa huomata, että enemmistön mielestä Relaa.comia ollaan hiissaamassa oikeaan suuntaan, artikkeleineen, kekoineen ja blogeineen.

Selvää on, että sivuston käytettävyyden ja sitä tukevan ulkoasun suhteen meillä on vielä rutosti tehtävää - esimerkkinä vaikkapa vanhan kunnon keskustelufoorumin luettavuuden petraaminen.

Kaikki havainnot, mielipiteet, virheilmoitukset ja mikset mahdolliset kehutkin uudesta Relaa.comista ovat tervetulleita tähän foorumisäikeeseen. Kuuntelemme päät kallellaan sivuston käyttäjien palautetta, se tullaan huomioimaan, kun teemme jatkokehitystä - joka on jatkuva prosessi.

Tekijäkaarti on aivan fiiliksissä ja hihat on kääritty olkapäitä myöten! Mahtavaa päästä tekemään maailman suurimmasta suomalaisesta outdoor-sivustosta vieläkin parempi - yhdessä käyttäjien kanssa!

http://www.relaa.com/keskustelu/index.php?topic=37533.0

Artturi Kröger