Uusi bloggaaja ja Amerikan kirjeenvaihtaja, tekniikkaurakointiakin

Vekkulin sitkeiden teknisten haasteiden kanssa painiskellessa on mukava päästä kertomaan pari hyvääkin uutista - meillä on uusi bloggaaja ja uusi kirjeenvaihtaja.

Olemme kutsuneen bloggaajajoukkoomme Anne Dahlgrenin. Anne tunnetaan keskimääräistä paremmasta energiatasostaan ja hämmentävyyteen saakka monipuolisesta ulkouilutaustastaan. Anne fillaroi. Anne surffaa. Anne kiipeilee. Anne purjehtii. Anne juoksee. Anne seikkailukisailee. Anne laskettelee. Ja iloksemme nyt myös bloggaa Relaa.comiin. Tervetuloa, Anne!

Pekka Pekkalasta puolestaan tulee Virallinen Amerikan Kirjeenvaihtajamme. Pekka on paitsi arvostettu journalisti, tutkija ja verkkopalveluiden kehittäjä, myös intohimoinen triathlonisti ja pyöräilijä. Hän vaihtaa Helsingin viiman ja räntäsateen - jälleen - Kalifornian aurinkoon syksyn mittaan, ja välittää Relaa.comiin fiiliksiä Jenkkilän outdoor-meiningeistä. Lupa on odottaa hyvää läppää ja ajankohtaista asiaa.

Julkaisujärjestelmäämme pääsemme jalostamaan tällä viikolla. Osa Relaa.comin toimituksesta matkaa Tampereelle asiantuntijoiden pakeille. Yhdessä heidän kanssaan pääsemme nitistämään pitkän liudan systeemiin pesiytyneitä bugeja. Tämä näkynee palvelun käyttäjille pian.

Kiitos kaikille palautetta antaneille. Tavoitteemme on jalostaa sivustosta sekä ilmeen, käytettävyyden että sisällön suhteen tuntuvasti parempi jo aivan lähiaikoina. Kaikenlainen lisäpalaute on suurenmoisen tervetullutta. Sitä voi edelleen tarjoilla foorumilla, vaikkapa tässä säikeessä, sekä s-postitse osoitteeseen info@ulko.fi.

Kiitokset. Oivallista syksyistä viikkoa itse kullekin!

http://www.relaa.com/keskustelu/index.php?topic=37618.0
Käyttäjän Relaa kuva

Relaa

Elämä ulkona - Relaa netissä