Järkätäänkö kitesurffi-purjelauta-SUP-laikkari-ryhmämatka Tanskaan?

Ystäväni Jenny otti yhteyttä viime marraskuussa ja kyseli kiinnostustani järkkäillä yhdessä jooga-surffimatkaa Tanskan Hvide Sandeen kesällä 2016. Meidän Hvide Sandessa sijaitseva
Bed &Breakfast majoitus ei vedä isompia ryhmiä joten lupasin tsiigailla Jennille jotain sopivaa majoitusta 10-20 hengen ryhmälle kyliltä. Vielä tuolloin olimme aikeissa avata uudet isommat bisneskuviot Tanskaan kesäksi ja ehdotinkin Jennylle, että meidän uusi liiketila sopisi aamuisin ja iltaisin hyvin joogailuun. Enpä silloin osannut arvata, että suunnitelmiin tulisi muutos ja tuo kyseinen liiketila avautuisi isojen ryhmien majoituskäyttöön kesäksi.


Hvide Sandeen on avattu uusi majoitus, mikä tarjoaa uniikkia majoitusta omalla privarannalla kitesurffareille, purjelautailijoille ja SUP-lautailijoille.
Pohjanmeren puoleiselle aaltospotille on tästä matkaa 2km eli lainelautailusta kiinnostuneet istuvat porukkaan mukaan hyvin.

Uusille bisneksille alunperin varattu, kokonaisuudessaan 400 neliön kokoinen rakennus on nyt muunnettu ainakin täksi kesäksi majoituskäyttöön. Yllä kuva mestasta. Majoitus sijaitsee Tanskan isoimman laguunin, Ringkøbing Fjordin rannalla ja majoittujilla on ihan ikioma hiekkapohjainen ja pitkälle matala ranta käytössä. Etenkin offikelillä pinta on t-o-d-e-l-l-a flättiä.Todellinen helmi siis meille kaikille kitesurffareille, purjelautailijoille ja SUP-lautailijoille erityisesti freestyleen, alkeiden opetteluun ja perusfiilistelyyn.

Koska tämä majoitus privarannalla on ainokainen laatuaan koko Ringkøbing Fjordilla, mulla on pakonomainen tarve kertoa tästä todella uniikista mestasta Relaan avulla kaikille kitesurffareille, purjelautailijoille ja SUPpaajille. Olisi vääryys pimittää tietoa. Ja ei, tämä ei ole yhteistyöbloggaus kämpän omistajan tai sitä vuokraavan tahon kanssa.

Jos nyt asuisin Suomessa ja haluaisin tehdä kesällä tai syksyllä jonkun kivan surffireissun kaveriporukalla - varaisin ton majoituksen oitis käyttöön ja keräisin kaverit kasaan. Jos kavereita ei olisi äkkiseltään heittää viittätoista matkaan mukaan, lähtisin järkkäämään ryhmämatkaa. Niinkuin järkättiin Timon, Allun, Haran ja Mikin kanssa aikoinaan Prasonisin reissu.  Uusia kavereita oli sen kitesurffireissun jälkeen 10 enemmän. Hyviä muistoja siltä matkalta.


Tämmöstä pintaa tarjolla Hvide Sandeen avatun uuden surffiystävällisen majoituksen omalla rannalla lännen puoleisilla tuulilla.

Tämä Hvide Sanden majoitus on luksustason majoitus ja viikkohinta tuntuu äkkiseltään kovalta esim. elokuussa reilu 3000€, mutta sen kun jakaa kuudellatoista hengellä, viikkohinnaksi jää 195€/hlö sisältäen mm. porealtaan ja sen oman privarannan käytön. Tai melkeen privarannan. Rannan käyttöoikeus on myös yhdellä kitesurffauskoululla eli meidän juurikin virallisesti huomenna avattavalla Kite One Kitesurffauskoululla.

Miltä kuulostaa? Sytyitkö?
Yks vaihtoehtohan on, että jos Suomessa on useampia yksittäisiä reissuun lähtijöitä, voidaan kerätä kiinnostuneet yhteen Timon kanssa ja toimia matkan markkinoijina ja koordinaattoreina ja paikan päällä isäntinä. Jos tommonen kaverireissu Tanskaan kiinnostaa eikä äkkiseltään järjesty viittätoista kaveria messiin, pistäkää viestiä meille päin staff at kite1.dk. Reissun markkinoinninhan voi helposti laajentaa myös tanskalaisille, norjalaisille, ruotsalaisille ja saksalaisille, jos jengi tykkäisi puhua kieliä lomallaan.

Lisätiedot majoituksesta kuvineen löytyy täältä.

Kite Onen meiningit löytää täältä.

 

Käyttäjän MarttaK kuva

MarttaK