Perhe SUP-piknikillä

Aamulla soi ovikello. Line, 3v, huutaa haluavansa avata oven. Luulee, että siellä on joku kaveri. Huutelen, että tule sitten avaamaan. Kestää. Näen lasioven läpi miehen hahmon oven takana. Mietin, että kuka siellä oikeasti on. Line tulee eteisee ja jähmettyy nähdessään aikuisen hahmon leikkikaverin sijaan. Kieltäytyy avaamasta ovea. Avaan oven. Posteljooni.

Posteljooni: Onko Timo kotona?

Minä: Ei. Timo on töissä.

Posteljooni: No mulla on sille pari pakettia, joita yritin toimittaa teidän butiikkiin (Kite One), mutta se oli kiinni.

Minä: Joo. Avataan puol10 eli se on nyt auki ja Timo on siellä.

Posteljooni: No hyvä, voin toimittaa paketit sinne sitten. 

Minä: Hienoa, suurkiitokset!

Soitan Timolle.

Minä: Moi. Ne Asenteen laudat tuli nyt. Posteljooni yritti toimittaa niitä himaosoitteeseen, mutta tuo ne nyt officelle. Oothan siellä nyt?

Timo: Joo oon.

Minä: Hyvä. Vitsi miten siistii, että ne tuli nyt!

Timo: Jep. Laitan meidän majoittujalle (Sea Lovers Place) viestiä, että pääsee vuokramaan laudan tänään, jos haluaa.

Timo soittaa kolmen tunnin päästä takaisin.

Timo: Niitä lautoja ei ole kuulunut.

Minä: Mitä ihmettä? Sanoi tuovansa ne....ei kai ole vienyt väärään osoitteeseen? Voi perse. Huomenna on sunnuntai eikä postit liiku. Ei kai jouduta odottamaan maanantaille?

Kuuluu tunti. Kuuluu toinen. Olemme ihan varmoja, että kauan odottamamme Asenteen SUP-laudat on susi vienyt ja syönyt suihinsa eikä me nähdä niitä koko kesänä. Kunnes kesken puhelun Timon kanssa hän joutuu keskeyttämään puhelun postiauton saapuessa pihaan. Huokaan helpotuksesta. Mielessäni kehittynyt painajaisen alku on selätetty.

Butiikkimme sulkeuduttua vetäydymme merenrantaan perhepiknikille. Eväskori unohtuu kotiin, mutta ketään ei harmita. Line juoksee aaltoja pakoon ja me vanhemmat käymme suppailemassa Pohjanmeressä vuoronperään. Ai vitsi miten siisti ilta! Just semmoinen, mitä toivoisi iltojen perheen kesken parhaimmillaan olevan: leppoisaa yhdessä oloa.
 


Timo-isä piknikillä.


Martta - äiti piknikillä.
 

Perheen pienin piknikillä.


Pienin jeesaa äitiä piknikillä.

Kaikki aallot vedetään, mitä tarjolla on! :D
 

Huomisesta alkaen nämä kauan odotetut ja kaivatut Asenteen SUP-laudat ilahduttavat asiakkaitamme täällä Tanskan Hvide Sandeen kuukausi sitten avaamassamme kitesurffauskoulussa ja SUP ja kajakkivuokraamossa Kite Onessa. SUP-laudat ovat vuokrattavissa iloitteluun sekä sisälahden puolen tasaisimmille vesille että Pohjanmeren aaltomeininkeihin.

Kiitos Posteljooni. Kiitos Asenne-crew.

 

Käyttäjän MarttaK kuva

MarttaK