Tanskan B&B - kitekodin kesän uutuus: surf art decoration!

Terveisiä Tanskasta, pitkästä aikaa! 

Siirryttiin pääsiäisenä täydellisestä Lapin kevättalvesta Tanskan täydelliseen kevääseen, mikä on tarkoittanut käytännössä sitä, että saatiin vaihtaa lennossa toppahaalari kesäpukuun (=märkäpuku) ilman kurahaalarivaihetta (=kuivapuku). Se on iso JEAH!

Työt aamiaistarjoilijana ja leijasurffausopena starttaavat kesäkuun alussa, kun kolmatta kesää Pohjanmeren rannalla Hvide Sandessa toimiva kitekoulumme ja bed & breakfast A.K.A saako meillä piereskellä - kitekotimme avaa ovet kesän ensimmäisille majoittujille ja kurssilaisille. Niin siistiä!  


Kevätrempalla wohouuuu -fiilistä

Toukokuussa vasara ja maalipensseli ovat olleet märkäpukua enemmän käytössä. Majatalossa on käynnissä kevätremppa, minkä tavoitteena on muokata kotoisasta B&B-talosta vähän vähemmän kotoisampi. Suunnitelmia on muhittu päässä jo viime kesästä lähtien ja nyt on vihdoin aikaa toteuttaa visio! 

 Jos ja kun majoittujien palautteisiin on uskominen, B&B on koettu ihankivana ja kotoisana paikkana ja se on periaatteessa ihan kiva juttu. Wohoouu - fiilistarjonnasta on vastannut tähän asti kivenheiton päässä majatalolta sijaitsevat äärettömän kauniit ja jylhät dyynit ja niiden takaa silminkantamattomiin asti avautuva Pohjanmeren merenrantamaisema. Hvide Sanden dyynejä ei toivottavasti tarvitse rempata hetkeen. Tanskassa viime vuoden lopulla riehuneet kaksi myrskyä remontoivat mestaa huolella, kun merivesi nousi dyynien juurelle paiskojen isoa aaltoa dyyniin useampien päivän ajan. Onneksi dyyni pisti vastaan ja kaunistaa edelleen jylhänä maisemia.  

Meitä kitekodin isäntiä on kuitenkin jäänyt vaivaamaan majoittujien kokemukset B&B:stä ”ihankivana” paikkana, sillä olishan se nyt paljon siistimpää tarjota B&B - majatalon vieraille Pohjanmeren rinnalla ihankivan sijaan enemmän wohouu-fiilistä!

Niinpä tulevana kesänä surffareiden ikiomassa B&B - majoituksessa voi nukkumisen ja hengailun lisäksi tutustua surffitarinoilla varustettuihin seinämaalauksiin ja valokuviin. Erityisesti ruokatilaa koristava, juuri valmistunut iso seinämaalaus on silmiä hivelevän makea, vaikka itse sanommekin! Sitä emme nyt tietty voi julkaista tässä yhteydessä, jotta kesän tulevilla vierailla on joku herkkupala, mitä odottaa! :) Sen sijaan pistetään yks pienempi askare julki. 


Surf art decoration työn alla huhtikuussa 2014. Maalarimestarina majatalon isäntä ja talonmies TimoN. 


B&B-kitekodin uutuus surf art decoration pitää sisällään Hvide Sanden suomisurffielämästä kertovan valokuvanäyttelyn. Näyttelyn kuvahelmiin kuuluu
suomijengin ryhmäkuva Hvide Sanden dyyneiltä kesältä 2010. Kuva Timo Nyman.

Toivomme ja uskomme, että majatalomme kesän uutuus ”surf art decoration” aikaansaa wohouu -huutoja siinä missä jylhä ja komea dyynimaisemakin, vaikka eihän niitä nyt ihan keskenään voi verrata. 

 Ja ei pidä unohtaa, että Hvide Sandessa parasta on kuitenkin surffaus!

Käyttäjän MarttaK kuva

MarttaK