Ulkoilmamummoista


Mun on nyt ihan pakko avautua yhdestä mummosta.

Sillä on ruskea tukka ja usein musta paita päällä. Se on kova hymyilemään ja kertomaan juttuja. Se diggailee, että sen mies on ollut aina kova pelaamaan lentopalloa vaikkei se itse ole ollut koukussa enää säännölliseen urheiluharrastukseen vuosiin.

70-luvulla se harrasti suunnistusta, pesäpalloa ja hiihtoa niin että napa paukkui. Samaan aikaan se tasapainoili työn ja perheen kanssa. Ne oli sen mummon pahimpia ruuhkavuosia, kaks lasta, mies, työ ja harrastukset, huh. Silti se järkeili itsensä treeneihin viikoittain. Homma pysyi kasassa, kun sen oma äiti jeesasi lasten hoidossa. 

Nyt tämä sama mummo jeesaa mua, että mä pääsen harrastamaan niin että napa paukkuu. Kivalta tuntuu myös, että tämä sama mummo on kiinnostunut mun harrastuksista, kyselee harrastuspäivistä ja millaiset tuulet ovat olleet.  

Kiitos mutsi, että diggaat mun ulkoilmaelämästä meren ja lumen äärellä. Sä oot ihan paras ulkoilmamummo ikinä!


Future-selfie: tältä saatan näyttää 30 vuoden päästä. Lavastetussa kuvassa bloggaajan äiti Tanskassa toukokuussa 2014.
Kuva: Timo Nyman

Peukku kaikille ulkoilmamummoille ja -vaareille! Ne antaa meille mahdollisuuden lisähappeen, kun sille on tarvetta. Ja sillehän on.

MarttaK supported by mum 


Käyttäjän MarttaK kuva

MarttaK

Markku Jussila
Re: Ulkoilmamummoista


Onko se urbaanilegendaa että joku lasketteli joskus 90-luvulla Verbierissä koko kauden Äiti-merkki laskutakkiin spossimerkkimäisesti kiinnitettynä?