Vuoden 2013 koskettavimmat hetket kitesurffarina

Olen herkistynyt. Niin monta hyvää hetkeä mahtuu vuoteen 2013. Tiedättehän tunteen, kun tekee mieli pitää kiinni jostain hyväksi koetusta asiasta tiukasti päästämättä irti, ettei se, hyvä tunne, karkaa. Mulla on nyt semmoinen fiilis vuoden 2013 kanssa. Puristan sitä lujasti kaksin käsin, älä karkaa! Mutta päivät senkun vähenevät uuden vuoden tieltä.Mikä vuodestani 2013 tekee ikimuistoisen? Sen takana ei ole yksi iso asia tai tapahtuma vaan monta pientä arjen tilannetta ja fiilistä. Alla niistä parhaimmat palat. Mutta varoitan etukäteen, olen herkällä tuulella tätä kirjoittaessani. Vuonna 2013 minua on liikuttanut eniten, kun olen.....kätellyt leijahiihtokurssille juuri saapunutta oppilasta. Käden puristuksesta välittyy jännitystä, odotusta, iloa ja päivän paineita. Se käsi värisee. Ja minä värisen mukana. Rakastan työtäni leijahiihdonopettajana. Siihen liittyy niin monta kohtaamista. Niin monta kädenpuristusta. ..lukenut Suomen kitechättiä. Jos missä niin Suomen leijasurffaajien keskustelupalstalla, kitechätissä, näkee harrastajien rakkauden kitesurffaukseen. Chättiin kirjoitetaan tunteella. Olipa kyseessä nimimerkillä kirjoittava ja muita härnäävä puskajussi tai omalla nimellään esiintyvä, kaikki chättiin kirjoittavat tykkäävät kitesurffauksesta ihan hemmetisti, omalla ihanalla tavallaan. Hemmetin söpöä! Tanskalaisessa keskustelufoorumissa tunne ei paista läpi niin hyvin...avannut kotioveni Tanskassa. Oven takana seisoo B&B-kotiimme tuleva majoittuja. Siinä ihmisessä on paljon yhteisiä merkityksiä: se tykkää kitesurffista, se tykkää Tanskasta ja se tykkää ainakin jollain tapaa meidän viimaisesta kitesurffauskonseptista, mihin kuuluu avata oma kotiovi majoittuville. Rakkautta ensisilmäyksellä. ..herkistynyt leijasurffaaja Jaskan kuntoutusblogista. On niin paskatsäkä, kun ei loukkaantumisen takia pääse harrastamaan lempilajeja. Se ottaa niin mielen päälle. Hermokivun uhrina tiedän, miltä se tuntuu päässä. Mutta se toivon kipinä, mikä pääsee paistamaan läpi turhautuneen mielen, on koskettavaa. Jaskan kuntoutusblogissa paistaa hullu aurinko!

..pelännyt tuulen voimaa. Koin elämäni ensimmäisen kerran kaksi kovan luokan myrskyä Tanskassa loppuvuodesta. Ensimmäisessä myrskyssä tuuli puhalsi kotikylässäni Hvide Sandessa puuskissa vain reilu 34 m/s, mutta Etelä-Tanskassa mitattiin Tanskan ennätyslukemat yli 50 m/s. Toinen Bodil-niminen myrsky oli edeltäjäänsä kovempi ja tuulen puuskat olivat Hvide Sandessakin lähemmäs 50 m/s. Myrsky teki tuhoja ympäri Tanskaa ja meidänkin piha pääsi osalliseksi tähän, kun aitoja ja ulkosuihku kaatui - ei sen pahempaa. Mutta voin sanoa, että kaksi päivää kestänyt myrsky sai minut pelkäämään tuulen voimaa. Ensimmäinen kerta elämässäni en leijasurffaajana iloinnut siitä, että tuulee.

..
saanut tietää, että blogini on luettu. Vaikka mun huumorintajua on joskus kehuttu ja olen sitä mieltä itsekin, että suhtaudun toisinaan sopivan rennosti elämään, en osaa kertoa vitsejä enkä olla seuran paras sanaseppo. Nautin enemmän, kun saan seurata taitavien sanaseppojen sanailua ja kirjoittaa ajatuksiani blogiin. Tykkäsitpä niistä tai et. Pääasia, että luit blogini. Kiitos.

Alla uuden vuoden videotervehdyksemme Tanskasta. Näihin tunnelmiin on hyvä päättää vuosi 2013. 

Paljon hikisiä ulkoiluhetkiä vuoteen 2014 kaikille Relaa.comilaisille!

 

Käyttäjän MarttaK kuva

MarttaK