Cykling, taggatagga!! :)

Till sidan om klättring, gillar jag också att cykla vilket tillsammans med Bicycle Film Festival HKI tände gnistan i mig som nu har lett mig till att investera i nya låsbara pedaler och skor till dem. :P

Paketet kom till Nickby på onsdag eftermiddag och strax efter dat cyklade jag hem, stolt, med mitt nya paket.

Till detta hade jag redan förberett mig, genom att tränga in så många lumens på min hjälm som jag bara kunde... 

Genast då jag fick på pedalerna på onsdag eftermiddag hade jag redan bråttom till Herttoniemi, där säljaren för mina nya cyklingsskor väntade! 

Efter köpet hade jag åter bråttom till min trumtimme, dock fick jag efter den komma hem och ta det lugnt... not..

Utan att vidare tänka på saken, "tukk ja på bara" skorna och började strida med pedalen. Efter ca. 15 minuter hade jag båda fötterna fast, två lampor på och en gopro på hjälmen. Nu var det tid att cykla.

Nickby spånbanan är en perfekt plats att cykla, speciellt då det är bläckmörkt och din bästa lampa ger dig bara en aning om vad som kanske är framför dig. B)

Efter en halv timmes länk med en cykel som aldrig varit så bra att köra rullade jag hem, glömde att jag nyligen låst mig fast på pedaler och föll. hehe..

 

Idag har jag gjort ved, cyklat, ätit middag med grannarna och cyklat lite mer.

På dagen tog jag gopron på chesty mount och cyklade genom den längre länken på spånbanan, samt några skogsstigar.

Ouch, där föll jag ;)

 

Min gulle i sin helhet, Trek 6300 17.5" 2010 med crankbrothers mallet pedaler och en blackburn pump.

 

Resan till Nepal har jag redan glömt att tänka på. Jag väntar på det och kan inte förstå hur långsamt dessa veckor har gått förbi.. 

Jag är inte nervös inför resan, mer koncentrerar jag mig på att tänka genom allt som eventuellt kommer att hända på resan, samt vyerna.. :P

Mina blogginlägg angående resan kommer också att vara en del av ett självständigt projekt inom geografi och biologi som jag eventuellt kommer att få en kurs av

(make it all count, bebehh)

 

ManU

maunoooh