Epilog (ja samma på finska)

Eli, olen 17 vuotias kiipeilijä, boulderoin eniten, mutta saatan myös eksyä leadiseinälle. 

Olen kamafriikki (Manu "hifistelijä" Rönkkö), joten raahaan aina Gopron, riippumaton ja muuta turhaa sälää minne ikinä menenkin. 

Jos en ole kiipeilemässä, joko pyöräilen, vietän aikaani saaressa(mme) tai soitan rumpuja. (liialliset tietokoneenkäytöt jätettäkööt mainitsematta ;) )

 

Eilen, 30.5, olin ystävieni kanssa Koivusaaressa boulderoimassa. Kuvia sieltä ei paljoakaan tullut napsittua, mutta hieno maisema jäi takuulla mieleen!

Kiipesin paljon, mutta ei oikein tuntunut siltä että olisin ollut täysissä voimissa. Jouduin jättämään "extended penis extension" 6c+ ensi kertaan..

 

 

Alltså, jag är en 17 år gammal (hah^^) klättrare, som mest håller på med bouldering men kanske ibland finner sig på en lead- rutt.

Jag är en "kamafriikki" (Manu "hifistelijä" Rönkkö) och drar alltid med mig min Gopro, hängmatta och annat onödigt stoff, vart jag än går.

Då ja inte klättrar, spenderar jag antagligen min tid med att cykla, chilla på holmen eller spelar trummor. (vi ignorerar faktumet att jag är en nörd som "datar" kvällarna långa)

 

Igår, 30.5, var jag ute i Koivusaari och klättrade med mina kompisar. Många bilder tog vi ej, dock kommer jag inte att glömma den fina platsen med vyerna.

Jag klättrade en hel del, men det kändes som om jag inte var i toppkondition då. Jag måste lämna "extended penis extension" 6c+ till nästa gång..

 

 

ps) Oheen tulee random kuvia kiipuilusta // här kommer några rändom bilder om klättring

 

-Manu

maunoooh