Recovering...

På lördag tog jag mig i nacken ock åkte till BK för att återuppleva svett och smärta. Efter en paus på tolv dagar var mina fingrar totalt mjuka igen, dock var det bra att lite "öppna" musklerna för att kunna klättra mera igen.

På måndag körde jag till salmisaari, värmde upp och kände all kraft som hade gömt sig under min (alltför långa) paus. Jag värmde upp på en 5c, coachade pappa på en rutt och började psyka mig inför det mest ambitiösa försök nånsin; en lead 7b.

Mina händer pumpade, min fot skakade som elvis och jag var rädd för att falla ner hårt på grund av att jag inte än var säker om min rygg. Jag toppade den på första försöket, känslan kan jag ej beskriva, dock var det något så härligt... 

Detta tog dock all kraft jag hade, och efteråt föll jag ur en 6b lead, som inte kändes så bra. Dessutom clipsade jag på misstag på fel linje i början för att jag ännu var så djupt i mina tankar efter min första 7b på rep. Efter det körde jag hem via forum och vi plockade med min "styvmor" och syster, som såklart skrek av hela sitt hjärta, hela vägen hem.. (några månader gammal..)

Jag åt hos pappa, körde hem och åkte igen ut för att simma på "bolla" i borgå med mina kompisar. I bolla äventyrade vi vid en gammal kvarn som byggts ovanpå forsen/ån, men som numera bestod av några grundstenar.

Vi skall se när jag nästa gång går ut och klättra men nästa onsdag har jag en leadkurs på kiipeilyareena :P 

 

Au revoir, mes lecteurs!

maunoooh