Relaan, Pyhän ja Peak Performancen Vapaalaskuiltamat & After Ski 2014

Perjantai, 31. lokakuu 2014
Helsinki
Mannerheimintie 3

Hei vain!

Tervetuloa jo kuudetta kertaa järjestettäviin Vapaalaskuiltamiin! Vapaalaskuväen perinteinen vuoden kohokohta järjestetään perjantaina 31.10.2014 Vanhalla ylioppilastalolla. Luvassa on jälleen laadukasta kotimaista elokuvatuotantoa ensi-iltojen muodossa, ulkomainen ensi-ilta, upeita kuva- ja videoteoksia, yllätyksiä, tulevan talven uutuustuotteita sekä alan ihmisiä talon täydeltä.

Perinteisesti Vapaalaskuiltamat on ollut iltatapahtuma, mutta tänä vuonna tarjontamme leviää jo iltapäivän puolelle.  Tuomme tänä vuonna uutena tapahtumana Vapaalaskijan After Skin, eli tänä vuonna Vanhalle voi saapua tutustumaan Suksi- ja Välinesalien valikoimiin ilmaiseksi kello 16-18.30.

Tänä vuonna saamme erikoisohjelmistona mukaan Suomen ensi-iltaan ruotsalaisen Pure -laskuleffan, joka on harvinainen all girls -leffa. Kahden talven aikana kuvatussa elokuvassa nähdään siis pelkästään naisvapaalaskijoita.

VAPAALASKIJAN AFTER SKI
Kello 16-18.30
Vapaalaskijan After Ski järjestetään nyt ensimmäistä kertaa! Tervetuloa tutustumaan Suksisalien laajaan välinevalikoimaan, kuuntelemaan asiantuntijaluentoja ja nauttimaan After Ski -baarin tunnelmasta jo iltapäivällä. After Skin tarkoituksena on tarjota mahdollisuus tarkistaa tulevan kauden välineistö myös niille, jotka eivät syystä tai toisesta pääse Iltamien aikana paikalle.

After skillä järjestetään kaksi luentoa (kello 16.45 ja 17.30)
Ensimmäisellä luennolla kokenut Lyngenin-kävijä ja vapaalaskija Arto Majava esittelee niemimaan eri alueiden erityispiirteitä ja antaa laskupaikkavinkkejä Lyngeniin ensimmäisiä kertoja suuntaaville.

Toisella luennolla suositun ja kansainvälisesti menestyneen Hiutale - Travellers with skis -ohjelman luoja Jan-Erik "Blumi" Blomberg kertoo satojen tuntien editointikokemuksella miten kypäräkameramateriaalista saa luotua myös muita kuin itse kuvaajaa kiinnostavia esityksiä.

After Ski luentoineen on maksuton.


OHJELMA - VAPAALASKUILTAMAT
Vapaalaskuiltamat alkaa kello 19, juhlasalin ohjelma alkaa kello 21.30, kestää noin puoleen yöhön ja bileet jatkuvat aamuneljään asti.


SUKSISALIT
Suksisalit ovat auki kello 19-22

Vapaalaskuiltamien yläkerran huoneet esittelevät jälleen tulevan kauden uutuuksia niin suksien, vyöryvarusteiden, kypäräkameroiden ja muiden välineiden osalta. Tänä vuonna olemme avanneet myös lisää ovia, jotta Musiikkisalista pääsee kulkemaan molemmista päädyistä kätevästi sisään ja ulos. Lisäksi perinteistä ylätasanteen ruuhkaa tasaamaan on rakennettu myös toiselle tasanteelle oma baari!

 

- ELOKUVAOHJELMISTO
Juhlasalissa nautitaan jälleen huippulaadukkaasta ohjelmistosta kello 21.30 alkaen.


Monday Morning - Ajelutiimi
Postipate vain pörähtää, kun vapaalaskujengi Ajelutiimin jäsenten talvi taittuu valkokankaalla. Elokuvassa poicaset tuovat esille elämänasennettaan ja hyvää meininkiä!

Norjalainen aurinko - Muukkonen & Möttönen
Dokumentti Lyngenistä. Arttu Muukkonen lähti Arto Majavan, Antti Leukun ja Pekka Pakkasen kanssa etsimään Norjasta pientä jäätikköä, jonka ympärillä kohoavat korkeat ja jyrkät seinämät. No, Norjassa on myös omanlaisensa kelit.

 

PURE - Shades Of Winter
Shades Of Winter -tuotantoyhtiön kaksivuotinen elokuva on nyt valmis ja kiertueella. Pure on tarina naisvapaalaskijoista ja heidän reissuistaan ympäri maailman.

Iltamiin saapuvat paikalle myös elokuvassa esiintyvät vapaalaskijat Matilda Rapaport ja Evelina Nilsson. He ovat tavattavissa muun muassa Peak Performancen alueella.


Matilda Rapaport

 

--- Mahdollisesti lisäohjelmistoa tulossa, ohjelmasta ilmoitetaan kun saamme vahvistuksia ---

NIETOS PHOTO CHALLENGE Presented by Pyhä

Avoin sarja
Avoimessa sarjassa saamme jälleen nauttia neljästä verkossa etukäteen äänestetystä lyhytelokuvasta, joiden keskinäinen paremmuus selviää yleisöäänestyksellä! Voittajatiimille luvassa palkintopöytä, jossa muun muassa kaksi Peak Performancen Frost-untuvatakkia, viikonlopun paketti Pyhälle sekä paljon muuta! Ilmoittautumisohjeet täällä.

Kutsusarja
Kutsusarjassa näemme neljän ammattikuvaajan tätä kilpailua varten valmistelemista upeista kuvaesityksistä. Mukana tänä vuonna ovat Pasi Salminen, Ville-Petteri Määttä, Kim Öhman ja Jani Kärppä. Myös tässä kilpailun pääpalkinto, 1000 euron shekki, luovutetaan voittajalle yleisöäänestyksen perusteella.

 

BAARIT
Baarit ovat auki After Skiltä kello 16 alkaen

Alakerran ravintolat ovat auki kuten aiemminkin. Lisäksi tarjolla on uutuutena terassilla oma baari ulkona viihtyville sekä muutama muu uusi anniskelupiste. Muistakaa juoda vettä!

DJ
Iltaa rytmittää Bassoradiostakin tuttu DJ Klaus Wing. Luvassa myös loppuillan DISCO!

AIKA JA PAIKKA
Perjantai 31.10.2014
After ski (ilmainen sisäänpääsy) kello 16-18.30
Vapaalaskuiltamat kello 19-04
Juhlasalin ohjelma kello 21.30-00.
Disco ja tunnelmaa kello 04 asti!

Narikkahenkilökunta on valmiita taistoon, mutta saapumalla ajoissa paikalle varmistat nopean sisäänpääsyn!

LIPUNMYYNTI
Liput maksavat ennakkoon 18 euroa. Hintaan sisältyy narikkamaksu 3 e ja alv 10 %.
Lippuja voi ostaa ennakkoon Relaan verkkokaupasta aina perjantaihin klo 12 asti.
Sen jälkeen lippuja voi ostaa Vanhan ylioppilastalon aulasta 20e/kappale.
Tilaisuus on myyty aiempina vuosina loppuun alkuillan aikana, joten suosittelemme lippujen hankkimista etukäteen.




MUISTATHAN VAPAALASKU14-KOKONAISTARJONNAN

Torstaina Vapaalaskuetkoilla esitetään Jeremy Jonesin Higher
Ja muistathan, että torstaina 30.10. järjestämme Vapaalaskuetkot Coronan kompleksissa Eerikinkadulla! Ensin näytämme Jeremy Jonesin Higher-elokuvan. Ilta jatkuu Coronassa aamuyölle asti. Tervetuloa sinnekin!


Lauantaina Vapaalaskubrunssi
Olojaan voi parantaa ja itsensä tehokkaaksi kokea saapumalla Dubrovnikiin Vapaalaskubrunssille lauantaina joko kello 11 tai kello 13.30 kattaukseen!
Lipunmyynti Relaan verkkokaupassa, brunssista lisätietoja täällä.

LISÄTIETOJA
info at ulko fi ja Vapaalaskuiltamien Fb-sivu.

Foorumit: