Relaan, Pyhän ja Peak Performancen Vapaalaskuiltamat 2013

Perjantai, 1. marraskuu 2013
Helsinki
Mannerheimintie 3

LIPUNMYYNTI-INFO: Ennakkolippujen myynti Relaan verkkokaupassa on päättynyt!

Ennakkolippuja voi hankkia Expoilta perjantaina kello 12-17 Nietoksen osastolta Bistroalueelta sekä kello 15-18 Vanhan aulasta. Myyjät tunnistaa Peak Performancen vaatetuksesta. Liput käteisellä 15e/kpl.

 

Hei vaan!

Tervetuloa Relaan, Pyhän ja Peak Performancen isännöimiin Vapaalaskuiltamiin Vanhalle ylioppilastalolle perjantaina 1. marraskuuta 2013.

Tänä vuonna meillä on aihetta juhlaan monella tapaa! Ensinnäkin tämä mukava kokoontumisajo järjestetään jo viidettä kertaa! Toisekseen luvassa on jälleen reilu kattaus laskijoita, ensi talven välineistöä, multimedia-esityksiä, lyhytelokuvia ja ennen kaikkea suomalaisen vapaalaskuelokuva Pilkkeen ensi-ilta.

Kelpaa!

 

OHJELMA

Maailman ensi-ilta

Pilke - Odotetun suomalaisen vapaalaskuelokuvan ensi-ilta

Terveisiä naapurista

Let´s Go Get Small - Mielenkiintoinen dokumentaristinen elokuva yhden kanadalaisen vuoren valloituksesta, laskijoina Henrik Windstedt ja Dave Treadway

Suomalaisia lyhytelokuvia

Kilke The Movie - Hei Me Liiraillaan!! (Toim. huom. Setämiesten pariminuuttinen show)

Col Verte - lyhytdokumentti jyrkän laskemisesta, tekijöinä Miku Merikanto ja Pekka Pakkanen

 

Nietos Photo Challenge, Presented by Pyhä

Avoimessa sarjassa parhaat videoesitykset, joita jo nähtävillä täällä - parhaat isolla screenillä. Palkintona muun muassa Peak Performancen Heli II -sarjan Gore tex -asu ja hissilippuja Pyhälle.

Kutsusarjassa multimediaesityksensä näyttävät viime vuoden voittaja Junnu Laine, Tero Repo, Teemu Lahtinen, Jaakko Posti ja Real Skifi. Voittajan palkintopotissa tuhat euroa.


Yllätyksiä

Niistä lisää illan aikana niin pihalla, salissa kuin baarinkin puolella! Yksi voitaneen jo paljastaa: messulakua löytyy tänä vuonna myös Vanhalta!


SUKSISALI

Vapaalaskuiltamien yläkerran akseli esittelee jälleen tulevan kauden uutuudet niin suksien, vaatteiden, kypäräkameroiden kuin muidenkin tarpeellisen laskuvälineiden osalta. Tänä vuonna ison salin ohjelmaan on raivattu lisää tilaa, jotta Suksisaleissa ehtii käydä tutustumassa tarjontaan yläkerran tankkauspistettä unohtamatta.
 

BAARI

Myös tänä vuonna on tarjolla savuisia juomatarjouksia sekä muita erikoisetuja vain meille vapaalaskijoille. Juomatarjouksia on luvassa läpi illan, samoin iltapalaa voi ostaa edullisesti.

 

AIKA JA PAIKKA

Perjantai 1. marraskuuta 2013.
Ovet ja suksisali aukeavat kello 19, ohjelma alkaa kello 21.00.
Ohjelma jatkuu yli puolenyön. Vanha palvelee neljään asti! Tänä vuonna mukana myös DISCO!
Narikka vetää täysillä, mutta kannattaa tulla ajoissa. Suksisaleissa on paljon katseltavaa, ja juomatarjoukset ovat kohdillansa.

 

LIPUNMYYNTI

Liput maksavat ennakkoon 15 euroa (alv 9 %) ja se sisältää narikkamaksun. Ennakkolippuja voi perjantaina ostaa Skiexpoilta kello 12-17 Nietoksen ständiltä Bistron alueelta sekä Vanhan yo-talon aulasta kello 15-18 Vapaalaskuiltamien edustajalta. Myös ovelta liput maksavat 15 euroa.

 

LAUANTAIAAMU
Muistathan, että lauantaina uusi tapahtuma Vapaalaskubrunssi tarjoilee herkullisen brunssin ja palautusjuomat Dubrovnik Loungessa, tervetuloa! BRUNSSI ON LOPPUUNMYYTY!

 


Viime vuonna Vapaalaskuiltamissa juhli yli 1200 vierasta. Kuva: Antti Laiho
 

TERVETULOA!

Lisätietoja
arttu(a)ulko fi ja  antti(a)ulko fi

Viime vuoden juhlatunnelmia:
9.11.2012 Yli tuhat vapaalaskijaa on yhtä kuin hyvät juhlat Vanhalla

 

View Larger Map

Foorumit: 
Relaa
Käyttäjän Relaa kuva
Re: Relaan, Pyhän ja Peak Performancen Vapaalaskuiltamat 2013

Miten ilta meni? Mikä hyvää? Mitä muuttaisitte?

Kaikki palaute ja kehitysideat tervetulleita!

---------------------------------------
Elämä on ulkona. Relaa netissä.
---------------------------------------

Putsku
Re: Relaan, Pyhän ja Peak Performancen Vapaalaskuiltamat 2013

Ilta meni todella hyvin, TOSI isot kiitokset jälleen kerran järjestäjille. Leffat olivat hyviä ja sopivan pituisia. Homma kehittyy joka kerta paremmaksi ja eilinen oli ehdottomasti paras ilta tähän asti. Suksisaleista odottaa aina vähän enemmän, mutta tila rajoittaa luonnollisesti toimintaa, miten niitä sitten kehittäisi...

jsuomi
Re: Relaan, Pyhän ja Peak Performancen Vapaalaskuiltamat 2013

Kiitokset järjestäjille hyvästä illasta!

Kehitysidea:
Näin mobiilitekniikan luvattuna aikana olisiko mahdollista järjestää äänestykset netin/tekstareiden kautta itse tilaisuuden aikana? Äänestysaikaa vaikka 10 min esitysten jälkeen ja palkintojenjako seuraavan ohjelmanumeron jälkeen? Nykyisellään koko ohjelma pysähtyy aina vartiksi äänestyssekoiluun..

M L
Re: Relaan, Pyhän ja Peak Performancen Vapaalaskuiltamat 2013

Juottopisteitä lisää! Saavutetaan suurempi humala ja parempi myynti ;)

Mut oli hyvää settiä, kiitti jäbät!

möykky
Re: Relaan, Pyhän ja Peak Performancen Vapaalaskuiltamat 2013

Lippuja vois olla ovella senverran myynnissä, että mullekki riittää :D