Kisakuumetta

Vapaasukelluksen allaslajien MM-kilpailut kisataan tänä vuonna Serbian Belgradissa 23.6-30.6. Sinne siis ja sisko mukaan.

Matkan tarkoituksena on tietenkin sukeltaa kilpailuissa niin pitkälle kuin pääsen ja tehdä siinä sivussa vielä siskon kanssa dokumenttiprojekti aiheesta. Kisapaikkaa on kehuttu, mielenkiintoista nähdä millaiseen paikkaan tällä kertaa päädymme. Toivomme tietenkin nettiyhteyttä.

Kilpailuihin lähtee Suomesta 11-henkinen joukkue, jossa on sekä miehiä että naisia. Suomen joukkue on kovassa kunnossa ja viimeisten treenien tulokset lupaavat hyvää. Itse osallistun kaikkiin lajeihin, jotka ovat pituussukellus, pituussukellus räpylöillä ja hengenpidätys. Lempilajini näistä on ehdottomasti pituussukellus, jossa varusteina uimalasien ja uimapuvun lisäksi saa olla ainoastaan painot. Jos sukellukset menevät nappiin, odotettavissa siis ensi viikolla kolmea maksimisukellusta alkuerissä ja kolmea finaaleissa. Tämä kuulostaa jopa itsestäni – aika rankalta. Jännittää.

Kilpailut lähestyvät ja matkalaukkukin on jo melkein pakattu. Tänään tein viimeiset treenit ja pidätin hengitystä 5 minuuttia. Tuntui helpolta. Tästä on hyvä jatkaa.

Koko Suomen joukkueen fiiliksiä voit seurata osoitteesta: vapaasukellusmmkisat.blogspot.fi
Paljon kuvia ja päivityksiä dokumenttiprojektimme tiimoilta löytyy osoitteista: blog.elinamanninen.com ja elinaandjohanna.com

Käyttäjän Johanna kuva

Johanna