Edulliset Core-Tex vaelluskengät testissä: Hanwag

Ostin kaukoretkeä varten kevyet ja suhteellisen edulliset naisten vaelluskengät Hanwag Banks GTX Lady Gore Tex. Käsittelin ne heti asianmukaisesti kyllästeellä. En ole käyttänyt aikaisemmin vaelluskenkiä, joissa kangasta muistuttavaa materiaalia. Mutta kevyet ja mukavat olivat. Huomasin ekan testikävelyn jälkeen, että vuori on paikoillaan vain pohjallisen avulla. Vedenpitävyys jäi tarkkailematta. Myyjäliike palveli hyvin ja maahantuoja korjasi vuoren. Innokkaana testasin eilen taas... onhan Core-Tex -ominaisuus korjauksen jälkeen tallella. Huomasin, että vedenpitävyydellä ja korjauksella ei ole välttämättä keskenään tekemistä. Sisätiloissa tehty testi paljasti, että toinen kenkä kastuu joka tapauksessa minuutissa. Koska toinen jäi vielä kuivaksi, mietin, että auttoiko siinä huolellinen kyllästäminen. Mutta siitä huolimatta - onko luvattua vedenpitävyyttä olemassakaan? Voiko kangas pitää vettä edes minuuttia?

Minua alkaa hieman hermostuttaa, koska en ehdi enää kävellä seuraavia vaelluskenkiä sisään ennen reissuani. Selailin jo, että myisikö joku naisten kevyitä vaelluskenkiä käytettynä kokoa 39,5-40. No aika epätoivoista. Yritän soittaa huomenna maahantuojalle. 

Jalkineiden kotisivu: http://www.hanwag.de/schuh-detail.php?shoe_id=34 

Lisäys parin päivän kuluttua bligimerkinnän kirjoittamisesta

En olisi kertonut liikkeen nimeä, mutta koska asiakaspalvelu oli erinomaista ja uudet toivottavasti ehjät jalkineet ovat postissa, kiitos koko Ulkoilukaupan tiimille. Tilaan heiltä tulevaisuudessakin. Se oli aitoa asiakkaasta välittämistä! 

Testivideo tässä:

Hanwag Banks Test GTX Lady Gore Tex from Tiiu Reina on Vimeo.

 


Käyttäjän Vuorinymfi kuva

Vuorinymfi